top of page

Derrota amb preu elevat


Derrota a preu alt. El Santfeliuenc no va passar la prova i va caure per 4 a 2 en un duel amb moltes històries i alternatives. Els locals van marxar al descans amb un clar 2 a 0; tanmateix el Santfeliuenc va exhibir capacitat de reacció i va igualar en tres minuts (del 48 a 51). Els locals, però, van tornar a dominar i gràcies a una pena màxima es van avançar de nou i ja sense resposta del santfeliuenc, que va acabar rebent un altre gol. El pitjor, Jaume Duran i Sani van abandonar el camp lesionats. La nota positiva és que a la zona roja res no es mou i els blanc-i-blaus conserven 13 punts amb el descens. I una jornada menys.

 

UE SANTS 4 (PICOLO, 5'; PRIOR, PRÒPIA PORTA, 44'; LUIS GAUDIOSO, DE PENAL, 66' I MARIO CANTÍ, 89') ..... SANTFELIUENC FC 2 (ÉRIC RUIZ, 48' I ADRI RECORT, 51')

ÀRBITRE: RUBÉN MANCERA ANTÓN (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP DE L'ENERGIA

ASSISTÈNCIA: 250 ESPECTADORS

MATÍ ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 20 GRAUS


Derrota a preu alt. El Santfeliuenc no va passar la prova i va caure per 4 a 2 en un duel amb moltes històries i alternatives. Els locals van marxar al descans amb un clar 2 a 0; tanmateix el Santfeliuenc va exhibir capacitat de reacció i va igualar en tres minuts (del 48 a 51). Els locals, però, van tornar a dominar i gràcies a una pena màxima es van avançar de nou i ja sense resposta del santfeliuenc, que va acabar rebent un altre gol. El pitjor, Jaume Duran i Sani van abandonar el camp lesionats. La nota positiva és que a la zona roja res no es mou i els blanc-i-blaus conserven 13 punts amb el descens. I una jornada menys.


El principi va ser per al record en la setmana més trista. El record per a Javi Pozo en un emotiu minut de silenci. El Sants havia marcat en vermell el partit i des dels primers minuts va imposar el seu ritme. Al minut 6 en un córner Picolo va saltar més que ningú i amb un cop de cap poderós superava Toni Casamayor. El Santfeliuenc va mirar de pair el gol, però no es va acabar de trobar còmode malgrat que Gibert i sobretot un xut d'Adri Recort al 16' van estar a punt d'equilibrar el gol santsenc. El Sants va exhibir un joc directe i desacomplexat per les bandes. Sergio Navarro al 23' es va precipitar amb una rematada desdibuixada quan la seva posició era clara. Els locals miraven els resultats i començaven a albirar una jornada propícia. El Santfeliuenc va passar la part central del primer acte de manera anodina i amb poques idees. Només una bona acció individual de Collado 37' amb rematada desviada, i un cop de cap de Sani 41' van despertar la il·lusió. Tanmateix el final del primer acte va ser un homenatge a l'oblit. Jaume Duran va veure com el seu genoll es lastimava en un xoc amb un rival, i per acabar-ho d'adobar i fruit de l'acció que va costar la lesió, els locals van picar una falta que va pentinar Sergio Navarro amb tan mala fortuna que la pilota va impactar al cap de Juanjo Prior amb destinació a la xarxa. Un desenllaç letal. Nacho Ruiz després de sis mesos tornava al camp per suplir Jaume Duran que no podia posar el peu a terra.

I després de la represa, la sorpresa en forma de reacció enfurismada. El Santfeliuenc se la va jugar i Andrés González va apostar decididament per la carta Josele. Els resultats van ser immediats. Al minut 48 en una acció coral, Josele va assitir a l'espai perquè Éric Ruiz s'endinsés a l'àrea i en doble rematada enviés la pilota a la xarxa. I tres minuts més tard i en plena efervescència blanc-i-blava, molt bona acció de Sani amb servei a Josele i el màgic va dibuixar una passada perfecta a Adri Recort qui, també en doble rematada, va signar les taules que obrien de bat a bat les finestres de la il·lusió. L'empat, però, va esperonar més els locals que amb un parell de centrades perilloses van fregar el gol. I al minut 64' el castell d'il·lusions es va entenebrir quan Sani havia de demanar el canvi. Un contratemps que va acabar pesant massa. Dos minuts més tard, globus penjat a l'àrea del Santfe i un jugador del Sants va acabar a terra. Penal. I gol de Luis Gaudioso. Tocava tornar a picar pedra però ara amb l'esforç acumulat a les cames i una temperatura més pròpia de la primavera avançada. Tot i així el Santfeliuenc va acaronar l'empat en dues clares ocasions. Al 80' el cap d'Adri García no va ser prou certer per enviar a la xarxa una bona centrada; i al 83 un punteràs des de l'àrea d'Adri Recort va topar amb un bon Yamandú. Amb el joc trencat, una acció de combinació dels locals la va culminar l'incisiu Mario Cantí amb una rematada certera i ajustada per fer un excessiu 4 a 2.

Cal girar full i esperar que el Santfeliuenc acabi fent els deures en el dos duels seguits a Les Grases contra L'Hospitalet i el Castelldefels.


UE Sants: Yamandú, Alberto, Picolo, Aleix, Guille, Fabregat, Crivi, Luis Gaudioso, Sergio Navarro (Juli, 83'), Sumarroca i Mario.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Éric Ruiz, Jaume Duran (Nacho Ruiz, 44'), Adri Garcia, Juanjo Prior (Josele, 46'), Kevin Sánchez, Adri Recort, David López, Sani (Kevin Díaz, 64'), Gibert i Jonatan Collado.

Gols: 1 -0, Picolo, 5' 2 - 0, Juanjo Prior, pròpia porta, 43' 2 - 1, Éric Ruiz, 48' 2 - 2, Adri Recort, 51' 3 - 2, Luis Gaudioso, de penal, 66' 4 - 2, Mario, 89'. Àrbitre: Mancera Antón. La seva actuació va ser correcta. Va amonestar els sanfeliuencs Jonatan Collado, Juanjo Prior, Jaume Duran i Gibert. Quadern de notes:

- En aquesta ocasió la reacció no va tenir continuïtat i es va deixar perdre l'ocasió de mig deixar atada la permanència.

- Set gols en dos partits. Cal millorar el rendiment defensiu. Les baixes, es noten.

- Jornada pèssima en el capítol de lesionats: caldrà esperar a la valoració de les lesions de Jaume Duran i Sani però les impressions inicials no conviden a l'optimisme.

- El sants fa un pas endavant decidit. Un equip cohesionat que té les idees clara i que no desdenya cap jugada. Una gran feina de Tito Lossio en la temporada del retorn a Tercera després de 22 anys d'absència.bottom of page