Punts de permanència


UE SANTS ..... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: RUBÉN MANCERA ANTON (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP DE L'ENERGIA

JORNADA: 30

DIUMENGE 3 DE MARÇ

HORA: 12.15

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @Santsoficial, Ràdio Sant Feliu, Ràdio Marca Barcelona, Sants 3 Ràdio

TEMPS PREVIST: CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 17 GRAUS

Partit amb aires de matx ball. I és que una victòria del Santfeliuenc al camp del carrer de l'Energia aproparia de manera molt clara a l'objectiu de la permanència, en un cap de setmana marcat per la celebració de la Sant Feliu CUP 2019, que ha aplegat a les instal·lacions de Les Grases els millors equips del futbol català en categoria benjamí. Javi Pozo també serà al record de tothom.

A per tres punts que aplanerien el camí de la permanència a Tercera. El Santfeliuenc ha sabut fer els deures però ara toca no fallar, i el d'aquest diumenge és un d'aquells partits que serveixen per resoldre una lliga. La UE Sants, que està fent una temporada interessant en el seu retorn a categoria nacional, buscarà tres punts també molt necessaris. Andrés González recupera el sancionat Jonatan Collado i espera disposar d'Adri Garcia després de tres mesos d'absència. Concentració màxima, responsabilitat i exigència per sumar tres punts de nota les consignes que pauten la visita blanc-i-blava al feu santsenc.

Ràdio Sant Feliu a partir de les 12

La ràdio municipal tornarà a ser amb el Santfe en aquest duel d'històrics recuperat després de sis anys. Des de les 12 del matí la ràdio del futbol amb un Santfe que vol tres punts atansar-se a la permanència. Recordeu que el partit comença a les 12.15.

UE Sants, meritori retorn

Potser els números globals no ho acaben de dir, però la temporada del retorn dels santsencs a Tercera Divisió es pot qualificar de notable. L'equip que entrena Tito Lossió ha destacat per un futbol alegre, vistós i de lluita constant. Només la mala sort als minuts finals ha privat els barcelonins de més punts. Tot i així l'esperança de salvació es conserva en aquest històric club de Barcelona que ha maldat durant 21 anys per tornar a categoria nacional. Els sancionats David Cura i Brian no estaran a disposició de Lossió per aquest transcendental duel.

#previa #temporada201819 #terceradivisión #grupov #primerequipo #uesants