Festa del futbol a Les Grases

SANTFELIUENC FC .... CE L'HOSPITALET

ÀRBITRE: VICENTE ALEXANDRE MUÑOZ BAQUERO (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICPAL LES GRASES

JORNADA: 31

DISSABTE 9 MARÇ

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @CELHospitalet, Radio Aficion LH, Footters

TEMPS PREVIST: CEL SERÈ, TEMPERATURA DE 14 GRAUS

Festa del futbol del bo a Les Grases. El Santfeliuenc rep un Hospitalet que ha posat la directa i és líder destacat amb 64 punts. Els de la franja roja busquen el campionat i sobretot l'ascens a Segona B. El Santfeliuenc vol donar la sorpresa i apropar-se a la permanència. Un dels grans partits de la jornada al futbol català a Les Grases.Partit de traca i mocador a Les Grases. El Santfeliuenc rep un dels grans del futbol català amb l'esperança de sumar i fer un pas decidit a la permanència. Andrés González ha mirat de recuperar la confiança del grup després de la derrota a Sants que va deixar, a més, danys col·laterals en forma de lesions de Jaume Duran i Sani. L'equip, però, arriba al terç final de la temporada decidit a resoldre la bona feina que s'ha fet al llarg d'una temporada que ha de tenir un desenllaç feliç.

Les Grases oferirà un gran aspecte

Ha aixecat expectació el derbi, i per això s'espera una gran resposta de l'afició. L'afició hospitalenca també està mobilitzada i i es calcula que seran un centenar els seguidors que es desplacin a Sant Feliu. En definitiva, tots els ingredients per gaudir d'una excel·lent jornada de futbol.

CE L'Hospitalet, la màquina sona bé

A per la Segona B. Els inicis no van ser bons no obstant el popular Hospi ha reaccionat i, per fi, ha complert amb el paper de favorit indiscutible al campionat i a l'ascens. L'entrenador Xavi Molist ha sabut connectar les peces d'una plantilla de gran qualitat i d'un currículum aclaparador al futbol professional: Dani Fernández, David García, Rodri, Cichero, Cristian Alfonso, Cristian Gómez, Javi Lara, David Jiménez, Salinas (19 gols), Diego Martínez, Bruno Vinicius, Miquel Ripoll... Els de la franja roja arriben a Sant Feliu després d'encadenar 15 partits sense perdre i haver rebut 4 en aquests mateixos partits.