gif-18_19.gif

Últimas noticias

Derbi de color groc


Les vigílies de grans dies acostumen a exhibir digestions complicades. I certament al Santfeliuenc se li va indigestar la visita d'un Castelldefels apurat que va fer de la necessitat virtut per endur-se tres punts vitals en la seva continuïtat a Tercera. Els visitants van ser notablement superiors al primer acte. A la represa, el Santfeliuenc es va animar i va atrevir-se amb l'àrea marinera. Romo va empatar. Instants després el Castelldefels va respondre amb un gran gol que ja va erigir-se un mur insuperable.

SANTFELIUENC FC 1 (ROMO, DE PENAL, 78') ..... UE CASTELLDEFELS 2 (AUMATELL, DE PENAL, 11' I JUANITO, 80')

ÀRBITRE: MIGUEL ÁNGEL MORENO VILLAÉCIJA (DELEGACIÓ BAIX LLOBREGAT)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 350 ESPECTADORS

TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 15 GRAUS

Les vigílies de grans dies acostumen a exhibir digestions complicades. I certament al Santfeliuenc se li va indigestar la visita d'un Castelldefels apurat que va fer de la necessitat virtut per endur-se tres punts vitals en la seva continuïtat a Tercera. Els visitants van ser notablement superiors al primer acte. A la represa, el Santfeliuenc es va animar i va atrevir-se amb l'àrea marinera. Romo va empatar. Instants després el Castelldefels va respondre amb un gran gol que ja va erigir-se un mur insuperable.

El Castelldefels va arrencar molt més bé i va escriure el guió que li convenia. Al minut 10 una penetració de Jordi Cano per la banda esquerra va acabar amb una empenta d'Adri García dins de l'àrea i la consegüent pena màxima. Aumatell no va perdonar i va enganyar Toni Casamayor. El Santfeliuenc sempre va anar a remolc: desdibuixat, descol·locat i desesmat no semblava ni de lluny l'equip que fa set dies va deixar el futbol català de Tercera bocabadat. Només un xut potent d'Adri Recort al 26' va trencar la tebior. Els grocs van coquetajar amb el segon gol i de nou Aumatell ho va tenir a tocar en una rematada de cap que va topar amb el travesser. Un primer acte que ens deixava, a més, com a pitjor llegat la lesió a un dit de Toni Casamayor.

Després de la represa, el Santfeliuenc tímidament es va anar engrescant sovintejant amb més convicció els dominis territorials grocs. Al minut 57 una passada a l'interior de Jonatan Collado a Joan Gibert va flirtejar la xarxa. Els visitants van poder sentenciar en accions de Jordi Cani i Aumatell just quan els blanc-i-blaus més s'aferraven a la vida. Al minut 77, quan la pressió dels d'Andrés González ja es feia notar de manera decidida, en una sèrie encadenada de refusos el defensa Víctor Miranda tocava la pilota amb la mà. Penal. I el mestre Romo va signar l'empat. Vida nova? En dos minuts el guió va tornar a saltar pels aires esberlant els horitzons d'expectativa. A la sortida d'un córner, Juanito situat a 30 metres de porteria va engaltar un xut potent i col·locat de mitja volea que primer va impactar al pal i després va caure a la xarxa. Golàs de pam de nas. El Santfeliuenc va mirar d'esmenar el relat en les instàncies crepusculars tot apel·lant a l'heroica. Kevin Díaz i David Romo en una seqüència llarga de rematades i rebots van tenir l'empat. I en l'afegit, l'inquiet Jordi Cano va poder fer el tercer en una contra que va avortar David Aragón en una bona reacció.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor (David Aragón, 46’), Joserra (Kevin Díaz, 73’), Adri García, Gerard Rovira, Nacho Ruiz, Kevin Sánchez, Adri Recort (Romo, 62’), David López, Josele, Gibert i Jonatan Collado.

UE Castelldefels: Manu Martín, Juanito, Alan, Alegre, Víctor Miranda, Joel Coch, Abde (Jaume Aparicio, 70’), Bermúdez, Aumatell (Ralph, 81’), Éric González (Sergi Pérez, 88’) i Jordi Cano.

Gols:

0 – 1, 11’, de penal, Aumatell

1 – 1, 78’, de penal, Romo

1 – 2, 80’, Juanito

Àrbitre:

Moreno Villaécija. La seva actuació va ser notable. Va amonestar els locals Toni Casamayor, Joserra i David López; i als visitants Bermúdez, Aumatell, Jaume Aparicio, Víctor Miranda, Éric González i Ralph.

Quadern de notes:

- Maleïda irregularitat. De nou va aparèixer el Dragon Khan Santfeliuenc. Capaç del millor i del pitjor en set dies.

- El discretíssim primer acte va condicionar un final marcat pel gol de Juanito.

- La nòmina de baixes també hi suma a la contra.

- Caldrà buscar la permanència matemàtica sense confiances. A Vilafranca toca sumar-hi.

- El Castelldefels va fer un joc intel·ligent i pràctic. Tres punts balsàmics per a un equip amb millor plantilla que classificació.


#uecastelldefels #terceradivisión #grupov #temporada201819 #primerequipo #PORTADA #DavidRomo

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat