Dies de derbi


SANTFELIUENC FC ..... CERDANYOLA FC

ÀRBITRE: GONZALO ROMERO FREIXES (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES

JORNADA: 34

DIUMENGE 24 DE MARÇ

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @CERDANYOLA FC, Cerdanyola Ràdio

TEMPS PREVIST: TARDA AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 17 GRAUS

Per acabar amb els maleficis. El Santfeliuenc rep el Cerdanyola de Toni Carrillo amb la decidida voluntat de repetir la victòria de l'anada i desfer un llarg malefici, ja que els blanc-i-blaus mai han guanyat a Les Grases als verds. Tampoc no ho havien fet al Vallès fins al 2-4 d'aquesta temporada. Tres punts, a més, que servirien per gairebé ara sí segellar la permanència.

Vides paral·leles. Santfeliuenc i Cerdanyola van pujar de la mà i sis anys més tard continuen a Tercera. I també Andrés González i Toni Carrillo són els entrenadors amb la trajectòria més dilatada a les banquetes del futbol català. Un partit on els punts serviran a qui sumi per segellar una permanència virtual ja que la distància amb els llocs de descens seria ja insalvable. Andrés González no podrà disposar del concurs del sancionat Gerard Rovira, que va veure a Vilafranca la cinquena groga, ni tampoc dels lesionats Jaume Duran, Sani i Toni Casamayor.

Les Grases homenatjarà Jordi Juvanteny

El partit comptarà amb un pròleg especial ja que el Santfeliuenc tornarà a retre un any més homenatge al pilot santfeliuenc Jordi Juvanteny i al seu equip del KH-7, també format per José Luis Criado i Xavi Domènech. Juvanteny arribarà a Les Grases acompanyat del seu camió. Un camió que ha passejat el nom del Santfeliuenc Futbol Club en la competició automobilística més universal.

Les Grases en diumenge

El Santfeliuenc torna a Les Grases i ho fa en diumenge ja que la disputa de la jornada intersetmanal ha obligat a eixamplar les hores de descans. S'hi espera una bona entrada per enfilar la recta final de la lliga.

El Cerdanyola, segell Carrillo

El Cerdanyola torna a Les Grases i ho fa amb la batuta que marca Toni Carrillo, l'altre etern en una mateixa banqueta. Potser s'esperava un xic més d'una plantilla que es va reforçar bé i que també va mantenir peces destacades de la temporada 17/18. En tot cas, la continuïtat a Tercera sembla garantida. Els verds no podran disposar del concurs de Carlos Cano, el davanter amb passat blanc-i-blau.

#previa