Derrota ajustada


Partit d'altrernatives, de clars i obscurs. El Santfeliuenc va rebre un gol i va reaccionar però no va poder aturar el bon final dels locals al primer acte. A la represa, joc d'anades i vingudes. El Santfeliuenc va fregar l'empat en diverses accions a les acaballes però va faltar passada i rematada. Desenllaç ajustat i derrota. Tot continua igual. Caldrà buscar la permanència matemàtica en les properes jornades.

UE SANT ANDREU 3 (JOSU, 18'; FELIPE SA, 26' I FERRAN, 44') .....SANTFELIUENC FC 2 (JONATAN COLLADO, 20' I KEVIN DÍAZ, 67')

ÀRBITRE. JOAN MASIP VIDAL (DELEGACIÓ LLEIDA)

ESTADI NARCÍS SALA

ASSISTÈNCIA: 600 ESPECTADORS

MATÍ AMB CEL COBERT; TEMPERATURA DE 12 GRAUS

Partit d'altrernatives, de clars i obscurs. El Santfeliuenc va rebre un gol i va reaccionar però no va poder aturar el bon final dels locals al primer acte. A la represa, joc d'anades i vingudes. El Santfeliuenc va fregar l'empat en diverses accions a les acaballes però va faltar passada i rematada. Desenllaç ajustat i derrota. Tot continua igual. Caldrà buscar la permanència matemàtica en les properes jornades.

Narcís Sala. Material memòria de l'exhibició de la temporada passada. L'inici, pèro, no va ser el mateix. Un Santfe fred i tebi va ser superat en els primers minuts per un Sant Andreu enganxat agònicament als punts de la promoció. Al minut 18 una pilota llarga per a Kuku que, amb massa facilitat,va penjar-la perquè Josu Rodríguez picada de cap la posés a la xarxa. No obstant el gol, el Santfeliuenc va exhibir capacitat de reacció. Josele en una acció amb Alberto Carroza va emportar-se la pilota amb polèmica -els locals la van protestar per una empenta-, i assistia a Jonatan Collado perquè aquest la creués també a la xarxa. El matx tornava a la casella d'inici. Empat amb tast de només sis minuts. Una bona acció de Ferran, culminada amb un xut potent refusat per David Aragón, i Felipe Sá amb la canya a punt no ho va desaprofitar. En el futbol la fortalesa defensiva es una columna dòrica. Moltes nous per a no res. El joc es va anar apagant. Possessions llargues dels locals i temptatives a la cursa per als blanc-i-blaus. A les acaballes, situacions decisives. Al minut 40, Jonatan Collado va rebre una pilota llarga nascuda de les botes de Romo, badada de Segovia a la sortida i el davanter santfeliuenc no es va adonar de la seva clara posició i la seva rematada tímida va escapar amb la direcció extraviada quan la porteria estava despullada. I al 44' i quan la frontera del final s'estenia, el pitjor, Centrada pel costat dret de Llamas i Ferran, amb una rematada tan bona com senzilla, va desbaratar el perímetre de resistència blanc-i-blau. Un gol dels que fan mal i un càstig excessiu.

La represa es va conduir per aigües encalmades durant els primers vint minuts. El Sant Andreu va començar a acusar les baixes: Kuku i Dani Guerrero, i més tard Alberto Carroza, però va mantenir la possessió davant un Santfe massa a l'expectativa. Al minut 64 Josu Rodríguez va poder sentenciar. David Aragón ho va evitar llançant-se al terra amb encert. I de nou, la vida. David Romo va penjar una pilota a un Kevin Díaz lliure de marca que amb un cop de cap d'esquena signava el 3 a 2. Nou relat. Als locals se li va fer llarg el crepuscle. El Santfeliuenc va fer un pas endavant però no del tot convençut. Intercanvi de cops. El Sant Andreu va poder resoldre però Aragón ho va evitar a rematades d'Óscar Muñoz i Josu Rodríguez. I el Santfeliuenc va tenir l'empat en diverses accions. Josele i sobretot Jonatan Collado van acaronar l'empat però va faltar l'última passada. David López va reclamar penal i un servei de córner es va insinuar per la ratlla de gol sense cap blanc-i-blau pel camí. Final. Derrota. Tocarà buscar la permanència contra un Horta que busca la promoció.

UE Sant Andreu: Segovia, Llamas, Joan Noguera, David López, Alberto Carroza (Juanma, 74'), Dani Guerrero (Jaume Villar, 44'), Ferran, Sergi García, Kuku (Óscar Muñoz, 36'), Felipe Sá i Josu.

Santfeliuenc FC: David Aragón, Joserra, Albert Porqueras (Kevin Sánchez, 85'), Gerard Rovira, Juanjo Prior, Pol Reñé (Kevin Díaz, 63') Gibert (David López, 63'), Maldonado, Josele, Romo Jonatan Collado.

Gols:

1 - 0, Josu, 18'

1 - 1, Jonatan Collado, 20'

2 - 1, Felipe Sá, 26'

3 - 1, Ferran, 44'

3 - 2, Kevin Díaz, 67'

Àrbitre:

Masip Vidal. La seva actuació va ser regular. Va amonestar els locals David López, Alberto Carroza i Juanma; i els santfeliuencs Jonatan Collado, Gerard Rovira, Josele i David López.

Quadern de notes:

- Un Santfe fugaç, que va entrar i sortir del partit diversos cops, no va poder sumar tot i que no va estar-hi gaire lluny.

- La fragilitat defensiva al primer temps va ser excessiva.

- Debut golejador de Kevin Díaz.

- El triomf va ser per un Sant Andreu que es jugarà en 21 punts les seves opcions de playoff.

#terceradivisión #grupov #temporada201819 #primerequipo #PORTADA #uesantandreu #FelipeSá #JonatanCollado