PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

gif-18_19.gif

Últimas noticias

COMUNICAT OFICIAL

17/10/2019

COMUNICAT OFICIAL

14/10/2019

Golejada per a la reflexió

13/10/2019

El Santfe visita l'Europa més enratxat

12/10/2019

1/2
Please reload

Partidàs a Les Grases

6 Apr 2019

SANTFELIUENC FC .... UAT HORTA

ÀRBITRE: JOSEP OLLÉ LLADÓ (DELEGACIÓ TARRAGONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 36

DISSABTE 6 ABRIL

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @uahorta, footters.com

TEMPS PREVIST: CEL COBERT, TEMPERATURA DE 10 GRAUS

 

Partit de morro fi a Les Grases. El Santfeliuenc rep la visita de la gran revelació de la Tercera 2018-2019, l'Horta. El Santfeliuenc necessita els tres punts per lligar mitja permanència i un xic més; els hortencs busquen una victòria que els mantingui en zona de play off a Segona B. L'emoció de la Tercera passa per Les Grases.

 

 

El Santfeliuenc té un compromís de nivell contra l'equip que millor futbol exhibeix i que arriba a Sant Feliu amb 60 punts i en zona de play off. Andrés González ha treballat perquè els seus futbolistes recuperin el millor to. Els blanc-i-blaus saben que una victòria gairebé lligaria la continuïtat a la categoria. Jaume Duran i Sani no podran ser a la convocatòria. Nacho Ruiz i Toni Casamayor per la seva banda són dubte.


Suport de l'afició

La lliga emprèn el tram final i la directiva santfeliuenca vol que Les Grases presenti un magnífic aspecte. El rival lluita per la Segona B i el Santfeliuenc maldarà perquè els punts i la permanència mig lligada es quedin a Les Grases.


UAT Horta, més que una revelació

De traca i mocador. Impressionant. No hi ha prous qualificatius que dibuixin amb precisió la trajectòria d'aquest equip que amb Nacho Castro a la banqueta està fent història. L'asturià s'ha posat entre cella i cella el somni de la promoció i qui més qui menys al Feliu i Codina ningú no renuncia a jugar una promoció, que seria un just premi a l'exemplaritat. Els blanquets no podran disposar del sancionat Nahuel Arroyo.

 

Please reload