L'Horta eixampla el somni a Les Grases


L'Horta fa ben viu el seu somni a costa d'un Santfeliuenc que va començar bé però que es va anar diluint en la teranyina teixida per un Horta disciplinat, ben situat i dominador de la pilota i que va aprofitar una de les seves escasses arribades a porteria. Un gol de Guillem al minut 63 va deixar amb poca capacitat de resposta el Santfeliuenc. Caldrà seguir treballant per sumar els punts que garanteixin de manera matemàtica la permanència, sense malsons pels compensats.

SANTFELIUENC FC 0 ..... UA HORTA 1 (GUILLEM, 63')

ÀRBITRE: JOSEP OLLÉ LLADÓ (DELEGACIÓ TARRAGONA

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 700 ESPECTADORS

TARDA FRESCA; TEMPERATURA DE 14 GRAUS

L'Horta fa ben viu el seu somni a costa d'un Santfeliuenc que va començar bé però que es va anar diluint en la teranyina teixida per un Horta disciplinat, ben situat i dominador de la pilota i que va aprofitar una de les seves escasses arribades a porteria. Un gol de Guillem al minut 63 va deixar amb poca capacitat de resposta el Santfeliuenc. Caldrà seguir treballant per sumar els punts que garanteixin de manera matemàtica la permanència, sense malsons pels compensats. La primer part va tenir dues cares. Els primers vint minuts van ser del Santfeliuenc. Kevin Sánchez al 14’ en una rematada a mitja volta va trobar resposta en una aturada excel·lent de Carles Santaló, prodigi de reflexos i protagonista per l'expectació aixecada sobretot entre els més joves. A partir de la meitat del primer acte, els vistants van fer un pas endavant. Marc Río al 21’ es va trobar sol davant Toni però el porter del Santfeliuenc va saber reaccionar. L’Horta va controlar la possessió del joc i es va mostrar molt eficaç en la contenció i en les ajudes, si bé Josele en una jugada de transició ofensiva va estar a tocar d’inaugurar el marcador. Va faltar ajustar la punteria.

A la segona part, el guió no es va alterar. L’Horta va exhibir una magnífica col·locació i va mantenir sota control el Santfeliuenc. Al minut 61 Jonatan Collado va perdre una bona ocasió en un contracop clar però poc precís. I l’Horta no va perdonar en la següent. Bona assistència per a Guillem 63’ que dins l’àrea va creuar amb encert una pilota fora de l’abast de Toni. Deliri en la nombrosa afició visitant. El Santfe va anar acumulant impotències davant el rigor visitant. Al 79’ una doble i innocent rematada de Gibert i Adri Recort va resumir el desenllaç. L’Horta va anar deixant passar els minuts per sumar una nova victòria. La promoció ja no és un somni sinó una realitat carregada de raons.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Adri Recort, Gerard Rovira (Albert, 80’), Nacho Ruiz, Juanjo Prior, Kevin Sánchez, Romo, David López (Kevin Díaz, 77’), Josele, Jonatan Collado i Maldonado (Gibert, 61’).

UA D’Horta: Santaló, Guillem, Sergio Castillo, Javi Morales, Vives, Aleix Arenas (Domi Berlanga, 60’) (Saúl Coco, 82’), Galeano, Arnau, Marc Río, (Eric Pimentel, 77’), Genís i Adri Lledó.

Gol:

0 – 1, 63’ Guillem

Àrbitre:

Ollé Lladó. El seu arbitratge va ser regular.Va amonestar el santfeliuenc Maldonado; i als hortencs Arnau i Javi Morales. Incidències: El partit es va convertir en un homentatge a Carlos Garrido Gutiérrez. Un apassionat del futbol de la ciutat. A la Penya Recreativa va ensenyar el seu mestratge. Carlos sempre serà a la memòria.

Quadern de notes:

- El santfeliuenc, sense fer un mal partit, va anar de més a menys i va veure com el dispositiu de contenció hortenc esdevenia inassumible.

- Espectacular entrada a Les Grases. Gairebé 700 espectadors.

- Caldrà sumar 4 o 5 punts per evitar especialment llocs de possible descens compensat.

- L'Horta segueix navegant en un núvol de somni. I és que quan un equip està en dinàmica guanyadora el vent bufa de cara.

#terceradivisión #grupov #temporada201819 #primerequipo #PORTADA #uahorta