gif-18_19.gif

Últimas noticias

Derrota a mig gas


Diumenge de rams poc productiu. El Santfeliuenc va perdre per primera vegada al Nou Sardenya en la sèrie històrica de les visites com a equip de Tercera Divisió. Els escapulats van fer prou mèrits per sumar els tres punts i fins i tot la seva victòria hauria estat més àmplia si no hagués intervingut la mala punteria i les bones intervencions de David Aragón. El Santfeliuenc, a mig gas i desasistit, no va trobar ni el seu lloc ni el seu joc. Ara cal girar full i reblar el clau de la permanència el proper dijous contra el Martinenc, que ha consumat el seu descens. Dijous Sant de passió a Les Grases (20.30 hores).

CE EUROPA 1 (GABI, 62') ..... SANTFELIUENC FC 0

ÀRBITRE: JUAN ANTONIO NAVARRO GARCÍA (DELEGACIÓ TARAGONA)

NOU SARDENYA

ASSISTÈNCIA: 450 ESPECTADORS

TARDA AMB CEL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 13 GRAUS


Diumenge de rams poc productiu. El Santfeliuenc va perdre per primera vegada al Nou Sardenya en la sèrie històrica de les visites com a equip de Tercera Divisió. Els escapulats van fer prou mèrits per sumar els tres punts i fins i tot la seva victòria hauria estat més àmplia si no hagués intervingut la mala punteria i les bones intervencions de David Aragón. El Santfeliuenc, a mig gas i desasistit, no va trobar ni el seu lloc ni el seu joc. Ara cal girar full i reblar el clau de la permanència el proper dijous contra el Martinenc, que ha consumat el seu descens. Dijous Sant de passió a Les Grases (20.30 hores).


El Santfeliuenc va sortir amb ganes i intencions. Jonatan Collado i Kevin Díaz es van deixar veure en combinacions interessants però finalitzacions massa toves. L'Europa va carregar de manera insistent el joc per banda dreta amb Elo com a estilet omnipresent. El locals van fer-se amb el control del partit a partit del quart d'hora. Al minut 21 una centrada de Soto va encadenar una sèrie de rebots i la defensa blanc-i-blava va salvar sobre la línia una rematada tèbia de Martínez. Kevin Díaz al minut 26 es va veure obligat a abandonar el temple europeista per molèsties a la cuixa. Al tram final. l'Europa va estendre el seu patró ofensiu. El Santfeliuenc va saber aguantar a zero la porteria, tanmateix evidenciava una manifesta incapacitat de fer-se amb el control de la pilota.

Després de la represa els locals van intensificar el domini davant un Santfeliuenc atrinxerat. Al 50' Elo ho va provar a través d'una rosca que va marxar fora de poc. Els graciencs estaven cuinant el gol a foc lent. Al minut 61 Gabi de cap en posició franca va enviar la pilota per damunt del travesser. Preludi ara sí del gol. En una jugada calcada Gabi va recollir de cap una passada d´Éric López per picar-la i fer impossible l'estirada de David Aragón. Un gol que va recompensar els mèrits locals. El Santfeliuenc no va demostrar capacitat de reacció si bé David Romo al 65' va assistir a Kevin Sánchez que, en bona posició, no va encertar amb la porteria. Els locals van anar acumulant una sèrie d'oportunitats amb un mateix patró. Jugades de combinació, centrada i rematada des de la frontera de l'àrea petita. La mala punteria i les bones intervencions de David Aragón van evitar una derrota més gran. La més clara al minut 81 després d'una combinació entre Guillén i Elo que va enviar al pal Alfons Serra. El rellotge va anar consumint minuts davant la impassibilitat d'un Santfe en to menor. Victòria justa dels locals. El Santfeliuenc haurà de buscar la permanència el proper dijous davant el Martinenc.


CE Europa: Marc Priego, Josa, Guillén (Germán, 82'), Oumar, Castell, Uri González, Gabi (Prats, 76'), Alfons Serra, Martínez, Soto (Éric Lopez, 57') i Elo.

Santfeliuenc FC: David Aragón, Albert Porqueras (David Romo, 59'), Gerard Rovira, Joserra, Juanjo Prior, Pol Reñé (Gibert, 59'), Kevin Sánchez, Adri Recort, Kevin Díaz (Josele, 26'), David López i Jonatan Collado.


Gol:

1 - 0, Gabi, 62'.


Àrbitre:

Navarro García, la seva actuació va ser correcta. Sense amonestacions.


Quadern de notes:

- Part final de lliga discreta del Santfeliuenc. D'ençà la victòria contra l'Hospi, poques alegries més.

- El jove David Aragón va evitar una derrota més gran.

- Final a una ratxa. El Santfeliuenc va caure allà on no havia perdut mai com a equip de Tercera. - No s'hi val a badar. El Santfeliuenc ha de consumar la permanència el proper dijous a les 20.30 hores davant un Martinenc que ja és de Primera Catalana.

- L'Europa va demostrar que la seva temporada és fruit de feina i bon futbol. Un dels millors equips que va passar per Les Grases a la primera volta encadena la cinquena victòria.


PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat