gif-18_19.gif

Últimas noticias

Empat més que meritori


El Santfeliuenc va complir amb nota i va esgarrapar un punt que pot fer bo si Castelldefels i Sants no guanyen. La permanència matemàtica és més que a tocar. Només un cataclisme impensable apartaria els blanc-i-blaus de la setena a Tercera. Un golàs de Maldonado contestat per un altre gran gol de Guiu van mantenir la incertesa d'un derbi molt obert que no deixa satisfet els potablava. El Santfe camí de signar la segona millor temporada a Tercera.

SANTFELIUENC FC 1 (MALDONADO 68') ..... AE PRAT 1 (GUIU, 75')

ÀRBITRE: MARCOS FERNÁNDEZ QUINTERO (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 400 ESPECTADORS

TARDA AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 19 GRAUS

El Santfeliuenc va complir amb nota i va esgarrapar un punt que pot fer bo si Castelldefels i Sants no guanyen. La permanència matemàtica és més que a tocar. Només un cataclisme impensable apartaria els blanc-i-blaus de la setena a Tercera. Un golàs de Maldonado contestat per un altre gran gol de Guiu van mantenir la incertesa d'un derbi molt obert que no deixa satisfet els potablava. El Santfe camí de signar la segona millor temporada a Tercera. La primera part va mantenir un equilibri inalterable enmig d’un joc travat i poc vistós. El Santfeliuenc es va atrevir per les bandes mitjançat Jonatan Collado i Eric Ruiz i el Prat ho va provar en alguna acció aïllada però amb poca punteria. La més clara va ser per als locals al 36’ després d’una gran acció de Pol Reñé que va acabar amb una rematada creuada d’Adri Recort, que va merèixer una gran resposta d’Andres.

Després de la represa es van trencar les hostilitats. Pedro Dólera es va jugar la carta de Sergi Moreno i l’ariet va respondre amb una espectacular rematada al minut 60 amb resposta impressionant de Toni Casamayor; el travesser en va fer la resta. El Santfeliuenc va saber resistir i al minut 68 una acció de David López amb rebuig defensiu el va aprofitar Dani Maldonado per rentar l’escaire d’Andrés. Amb el marcador perillosament en contra, el Prat es va llançar a l’atac. Al minut 72 un cop de cap de Ricarte va ser el pròleg al gol de l’empat. Guiu al 75’ es va fer espai a l’àrea i va creuar una pilota inversemblant que va sorprendre tothom. L’esperança tornava a territori “potablava”. El partit es va endinsar en una seqüència intensa plena d'ansietat visitant tant al camp com a la graderia. El Santfeliuenc no renunciava a la victòria i els visitants buscaven una victòria d’or. Al minut 88 Guillem en una posició clara va tenir el segon. La seva rematada no va veure porteria i potser també es van esvair les opcions de campionat per al Prat. El Santfeliuenc suma en positiu i s'acomiadarpa de la lliga amb San Cristóbal i Santboia.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Eric Ruiz (Josele, 70’), Adri García, Gerard Rovira, Juanjo Prior, Kevin Sánchez (Joserra, 65’), Adri Recort, David López, Jonatan Collado, Pol Reñé (Nacho Ruiz, 75’) i Maldonado.

AE Prat: Andrés, Peke (Guillem, 80’), Salva Ricarte, Cárdenas, Héctor, Putxi, Toni Larrosa (Sergi Moreno, 46’), Pedro Bravo, Guiu, i Dani Argilaga.

Gols:

1 – 0, 68’ Maldonado

1 – 1, 75’ Guiu

Àrbitre:

Fernández Quintero. TG: als locals Maldonado i Adri Garcia; i als visitants Putxi, Guiu i Ricarte.

Incidències:

Es va fer un minut de silenci en memòria de la mare de Manuel Cano.

Quadern de notes:

- Penúltim partit a casa i un punt més per a un Santfe que mai no va perdre la cara al segon classificat que buscava marxar de Les Grases de líder.

- Golàs de Dani Maldonado per segellar un bon any del canterà.

- Excel·lent dia per al futbol base amb l'ascens de l'aleví A a Primera i del benjamí a Preferent. Moltes felicitats a Rubén Cordero, Pol Lozano i Adri Pérez en un èxit col·lectiu.

- El Prat va empènyer molt al segon acte però li va faltar continuïtat. Un empat molt amarg.


#terceradivisión #grupov #temporada201819 #primerequipo #PORTADA #aeprat #danielmaldonado

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat