Deu renovacions de cop

Dia d'activitat frenètica a les oficines de Les Grases. El Santfeliuenc Futbol Club ha fet oficial la renovació de deu futbolistes, molts dels quals peces angulars en l'esquema d'Andrés González en el curs 18/19.


Joserra, Jaume Duran, Gerard Rovira i Juanjo Prior consoliden la línia de contenció

Un dels divins, continuarà. Joserra, juntament amb Dani Maldonado, supervivent de l'equip de l'ascens, seguirà un any mes i ja en seran 11. Del joveníssim Joserra que va aterrar a Sant Feliu amb 19 anys al Joserra que frega la frontissa de la trentena, es dibuixa una dècada prodigiosa.

Jaume Duran, la perla de la cantera, també ha estampat la continuïtat. Un dels homes forts del projecte del Santfeliuenc contemporani seguirà vinculat al projecte. Qualitat excelsa per a la banda esquerra.


Gerard Rovira, un any més. El baluard de la cobertura s'ha compromès per seguir demostrant que és un dels futbolistes amb millor currículum de la Tercera. Una garantia.


Juanjo Prior. El gran referent. Prior seguirà essent un dels pilars del Santfe 19/20 després de signar el seu compromís de renovació. El jugador amb la trajectòria més important de Tercera serà una de les peces essencials dins i fora del camp.


Dani Maldonado, Kevin Sánchez i Roger Valdés, el mig del camp pren forma

Dani Maldonado, l'indiscutible capità i referent sentimental de l'afició ha signat el compromís de renovació. Aparador de tota la cantera, Maldo complirà 12 anys i més de 270 partits amb el primer equip. Tota una vida de blanc-i-blau.

Kevin Sánchez, una renovació molt valuosa. L'afició demanava a crits la seva continuïtat. El migcentre de contenció va ser un dels jugadors més destacats del 18/19 i es va fer un lloc al cor de l'afició. Una de les renovacions imprescindibles


Roger Valdés, una segona oportunitat. El migcentre ofensiu es va passar l'any en blanc però Andrés González ha volgut reconèixer el seu esforç i compromís atorgant-li una segona oprtunitat.


David Romo, Sani Bello i Joan Gibert, múscul ofensiu

David Romo, un altre referent, ha dit sí a la proposta del Santfe i continuarà un anys més ensenyant la seva màgia. Un futbolista diferent que té a l'afició encantada.

Sani Bello, el triomf de la feina ben feta. Un dels futbolistes més destacats de l'exercici passat signarà el seu segon any de blanc-i-blau. La carta de presentació va fregar l'excel·lent malgrat una lesió en el seu millor moment. Sani vol la matrícula.


Joan Gibert, qualitat. L'ex jugador del Castelldefels i que va arribar a Sant Feliu al mercat d'hivern vol consolidar-se al Santfe demostrant que és un futbolista amb un potencial enorme.