Benvingudes i comiat

Dues altes i una baixa a les oficines del Santfeliuenc FC. Un clàssic ens diu adeu. Josele no continuarà i clourà la tercera etapa com a blanc-i-blau. I reforç doble per a la porteria, Andrés González aposta per la joventut i la qualitat amb Jaime González i Pedro Casado.

Josele no continua

José Joaquuín Avellaneda no continuarà a Les Grases. El davanter, "el mag", deixa el Santfeliuenc i clou la tercera etapa repartida en sis temporades. Un futbolista diferent, geni i figura, que deixa en la memòria dels seguidors grans jornades. L'ascens i la consolidació a Tercera són les contribucions més importants d'un davanter clau en la temporada de l'ascens.

Jaime González, de Viladecans a Les Grases

Aposta clara d'Andrés González per un porter jove però molt cotitzat i amb un talent enorme. Nascut el 22 de març de 1998 Jaime procedeix del Viladecans i té passat al futbol formatiu del Cornellà on va arribar a formar part del primer equip amb només 17 anys. Talent, reflexos, espectacularitat, el Santfeliuenc es fa amb un diamant en brut que enguany ha concitat els elogis de tota la Primera Catalana.

Pedro Casado, talent a la porteria

El Santfeliuenc s'ha fet també amb els serveis del jove Pedro Esteban Casado Miñarro. De només 19 anys, procedeix de la UE Cornellà on aquesta temporada ha defensat la porteria a l'equip juvenil de Divisió d'Honor.

Dos porters de futurs que tanquen la porteria 19/20. Andrés aposta decididament per la joventut.

Amb les renovacions, l'estat del Santfe 19/20 està així:

Porters: Jaime Gonzalez (UE Viladecans) i Pedro Casado (UE Cornellà, DH)

Defenses: Jaume Duran, Albert Porqueras, Gerard Rovira, Joserra i Juanjo Prior.

Migcampsites: Dani Maldonado, Kevin Sánchez i Roger Valdés.

Davanters: David Romo, Sani Bello, Jonatan Collado i Joan Gibert.