gif-18_19.gif

Últimas noticias

Joventut i experiència, i comiat d'Adri Recort


Continua creixent el Santfe 2019/20. Veterania i joventut, combinació que suma. El Santfeliuenc va fer oficial les incorporacions de l'extrem Jota i del lateral de banda dreta Sergi Boira. Altrament, Adri Recort causa baixa després de dues temporades de blanc-i-blau.

Veterania al servei del joc ofensiu

José Javier Fernández Amat (13/09/89), més conegut en el món futbolístic com Jota, és la nova incorporació blanc-i-blava com a alternativa ofensiva. Un extrem que fregant els 30 anys aterra a Les Grases convertit en un clàssic de la Tercera de les últimes temporades, on ha defensat els colors del Santboià, l'Horta i el Cerdanyola. Jota va debutar amb 21 anys a Segona B amb el conjunt vermell, equip al qual va tornar la temporada passada. Jota marxa dels de Sant Boi havent jugat 35 partits i signant un gol.

Aire nou per a la banda dreta

El jove Sergi Boira Abad s'incorpora al Santfe i arriba del Mercantil de Sabadell, equip on ha acabat l'etapa de juvenil militant a Lliga Nacional. Amb els vallesans, ha jugat 30 partits i li ha posat nom a dos gols. Un fitxatge de futur.

Adri Recort, adeu a dos anys de Santfeliuenc

L'extrem diu adeu a dues bones temporades de blanc-i-blau. Estrena i consolidació a Tercera per a un futbolista en progressió i a qui desitgem molta sort.

#AdriàRecort #SergiBoira #JoseJavierFernández #fichajes #bajas #temporada201920 #temporada201819 #terceradivisión #grupov #PORTADA

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat