Pólvora per a la davantera

Fixatge més que interessant. El Santfeliuenc ha incorporat un dels davanters més cotitzats de la Primera Catalana, Raúl Capitán del Río. Un davanter molt complet que la temporada passada va signar 16 gols amb el Can Vidalet.


Del Molí a Les Grases. El davanter Raúl Capitán (1998) és futbolista del Santfeliuenc. Els blanc-i-blaus incorporen un dels davanters més cotitzats pels equips de Tercera Divisió. El davanter s'ha anat convertint en un dels bucs insígnia del Can Vidalet a Primera Catalana. Com a prova. un tastet: amb els espluguencs el 2018 va ser escollit per Ràdio Marca Barcelona millor jugador de Primera Catalana, i enguany ha fet 16 gols, tots de jugada i cap de pena màxima. Un davanter fort, ràpid i amb moltes ganes de triomfar que arriba a Les Grases per sumar-se a un projecte cada vegada més ambiciós que aquest curs aposta decididament per jugar a l'atac.Amb la incorporació de Raúl Capitán la plantilla del Santfe 19/20 ja té 17 jugadors confirmats:

Porters: Jaime González (UE Viladecans) i Pedro Casado (UE Cornellà, DH)

Defenses: Sergi Boira (Mercantil, LN), Jaume Duran, Gerard Rovira, Albert Porqueras, Juanjo Prior i Joserra

Migcampistes: Dani Maldonado, Kevin Sánchez, Roger Valdés i Jota (Santboià FC)

Davanters: Jonatan Collado, David Romo, Sani Bello, Joan Gibert i Raúl Capitán (Can Vidalet CF)