El Santfe de la il·lusió torna a la feina (dijous 25, 19 hores)

68 dies d'espera. El Santfeliuenc torna a la feina aquest dijous (19 hores, Les Grases) amb l'objectiu d'il·lusionar una afició que ha seguit amb atenció els nombrosos i notables moviments de l'inefable mercat d'altes i baixes. Andrés González serà al front d'un projecte que es presenta amb 8 cares noves i 12 renovacions. L'objectiu: gaudir i fer de Les Grases un fortí. El suport de l'afició no hi pot faltar. Sant Feliu no pot fallar. Amb Les Grases ple i el suport de la ciutat, el Santfe tindrà molt a dir Dijous 25 de juliol a les 19 hores. És la data subratllada en elegant traç vermell al calendari per a l'inici de la setena aventura a Tercera Divisió. L'equip s'ha reforçat molt bé i vol il·lusionar una afició que aquesta temporada espera bones notícies. Poder ofensiu: Sani, Jonatan Collado, Raul Capi, David Toro, David Romo, Jota, Alfonso Castellano, Gibert...; i solidesa defensiva: Jaume Duran, Juanjo Prior, Joserra, Gerard Rovira, Germán Collado... semblen els pilars d'un equip que encara té dues fitxes per cobrir. Dates clau: El 25 de juliol toca posar-se el "mono" de feina. Durant els primers dies els jugadors alternaran sessions de matí i tarda. Les Grases serà l'epicentre de la feina. El dia 4 d'agost, primera data clau amb el primer partit oficial, en aquest cas de Copa Catalunya i davant el San Cristóbal a feu egarenc. Si el Santfe passés ronda, esperaria el 10 el guanyador de l'eliminatòria entre l'Ascó de Primera Catalana i el Centre d'Esports Sabadell de Segona B. I tot això per encarar la feina en les dues últimes setmanes per al cap de setmana del 31/1 setembre, que donarà el tret de sortida a la lliga a Les Grases amb la visita de l'ascendit CF Igualada. Una lliga que acabarà el 16/17 de maig del 2020 també a Les Grases i contra el Pobla de Mafumet. La plantilla 19/20 Santfe setena aventura és: Porters: Jaime González (UD Viladecans) i Pedro Casado (UE Cornellà, DH) Defenses: Germán Collado (Europa), Sergi Boira (Mercantil, LN), Jaume Duran, Albert Porqueras, Gerard Rovira, Joserra i Juanjo Prior Migcampistes: Dani Maldonado, Kevin Sánchez, Roger Valdés, Alfonso Castellano (Santboià) i Jota (Santboià) Davanters: Jonatan Collado, David Romo, Sani Bello, Joan Gibert, Raúl Capi (Can Vidalet) i David Toro (Chieti, Itàlia)