Aquest any síííííí!


Per fi. El Santfeliuenc va haver de suar de valent per dir adeu un malefici que durava sis anys i passar ronda a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya. Els blanc-i-blaus no van acabar de trobar-se còmodes però van tenir el mèrit de resistir les escomeses egarenques. Jaime va brillar i va demostrar que el Santfe ha fet un bon negoci a la porteria. Al final, una morosa tanda de 18 penals van donar-nos el bitllet. Ens espera a segona ronda... el Centre d'Esports Sabadell i a Les Grases. I Andrés Gonzalez arriba a la cota 450.

CP SAN CRISTOBAL 0 (6) ..... SANTFELIUENC FC 0 (7)

ÀRBITRE: EDWARD MIGUEL GONZALES MORENO (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL DE CA N'ANGLADA

ASSISTÈNCIA: 225 ESPECTADORS

TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPRATURA DE 25 GRAUS

Per fi. El Santfeliuenc va haver de suar de valent per dir adeu un malefici que durava sis anys i passar ronda a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya. Els blanc-i-blaus no van acabar de trobar-se còmodes però van tenir el mèrit de resistir les escomeses egarenques. Jaime va brillar i va demostrar que el Santfe ha fet un bon negoci a la porteria. Al final, una morosa tanda de 18 penals van donar-nos el bitllet. Ens espera a segona ronda... el Centre d'Esports Sabadell i a Les Grases. I Andrés Gonzalez arriba a la cota 450.

I al sisè el destí no ens va abandonar. Un Santfeliuenc encara amb poc rodatge va superar la difícil i exigent prova del Sant Cristóbal. En l'anàlisi general els locals van estar sempre més a prop del gol però els d'Andrés González, en el seu partit 450, van saber resistir i van comptar amb un aliat de primeríssim nivell: Jaime González. Aquest porter apunta alt.

Els locals buscaven la segona ronda amb l'etern rival de la ciutat veïna. Mario Domingo al 12' la va tenir però Jaime va respondre. Les arribades locals van sovintejar l'àrea. L'ex Éric Zárate 29' va tornar a provar Jaime en un mà a mà sense gol. Els santfeliuencs van haver d'esperar mitja hora per començar a deixar-se veure en atac. Alguna combinació entre Sani, Dani Maldonado i Germán Collado i un xut de Kevin Sánchez van ser les fugaces aparicions ofensives abans de l'intermedi.

A la represa el guió encara va pintar-se més amb els colors locals. Domini insistent davant un Santfe atrinxerat i amb poca capacitat de generar un joc ofensiu homologable. Puja de canvis. Juanpi al 62' la va fallar a porteria buida. I al 65' la sort es vestia de Sant Feliu amb una rematada claríssima que va escopir el travesser. La rèplica a través de Jónatan Collado en un llançament fort i ajustat que va aturar Dani Lledó al 66'. Els de Terrassa van buscar el gol. El cansament i el desgast van passar factura. Jaime regnava sense discussió i el Santfeliuenc amanyagava minuts per guanyar la tanda de penals en un desenllaç una mica pujat de to. Final.

I la loteria dels penals. Una nova simfonia de nervis, imprecisions, bons llançaments i Sant Jaime. Empata a 3 en la tanda inicial. I la súper Bono Loto de la mort súbita va somriure. Otger Vendrell va signar el 7 a 6 i Jaime González es va encarregar de posar la rúbrica de la primera classificació per a la segona ronda. Temps era temps.

CP San Cristóbal:

Dani Lledó, Óscar Sierra, Xavi Murcia, Óscar Oliver, Riki Calamardo, Sergi Martínez, Juanpi (Tom Diawara, 70'), Joel, Eric Zárate (Gerard del Río, 85'), Mario Cantí i Mario Domingo (Ruy Gama, 66').

Santfeliuenc FC:

Jaime, Germán Collado, Albert (Otger, 58') Gerard Rovira, Joserra, Kevin Sánchez, Romo (Dani Hernández, 77'), Jota (Jónatan Collado, 58'), Sani (Raúl Capi, 70'), Maldonado i Gibert (Sergi Boira, 58').

Àrbitre:

Gonzales Moreno. Actuació correcta. Va amonestar els locals Mario Cantí, Éric Zárate i Riki Calamardo; i als santfeliuencs Maldonado, Kevin Sánchez i Jónatan Collado.

Incidències:

Es va guardar un minut de silenci en memòria d'Emilia Gutiérrez, tia de Jónatan Collado.

El flamant Regidor d'Esports, Bernat Dausà, va presenciar el primer partit oficial de la temporada del Santfe 19/20.

#PORTADA #CPSanCristobal #copacatalunya #temporada201920 #primerequipo