gif-18_19.gif

Últimas noticias

Partit de festa gran: Santfeliuenc-Sabadell (dissabte, 20 hores)


Partit gran perquè Les Grases s'ompli. El Santfeliuenc s'estrena a la segona eliminatòria de la Copa Catalunya i ho fa davant el Centre d'Esports Sabadell. El tercer equip de Catalunya, palmarès a la mà, visita per primera vegada Sant Feliu en partit oficial. Un duel que la directiva ha volgut fer coincidir amb la Festa Major de Sant Llorenç. Tota la ciutadania de Sant Feliu podrà veure el partit de franc. Gran partit, gran tarda i gran rival perquè Sant Feliu respongui i ompli Les Grases.

SANTFELIUENC FC ..... CE SABADELL

ÀRBITRE: PAU SERRAT SUSI (DELEGACIÓ DE TORTOSA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

DISSABTE 10 AGOST

HORA: 20

SOCIS I VEÏNAT DE SANT FELIU: GRATUÏT

ENTRADA GENERAL: 5€

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @CESabadell, @Salva CJ

PREVISIÓ TEMPS: CEL SERÈ, TEMPERATURA DE 27 GRAUS

Partit gran perquè Les Grases s'ompli. El Santfeliuenc s'estrena a la segona eliminatòria de la Copa Catalunya i ho fa davant el Centre d'Esports Sabadell. El tercer equip de Catalunya, palmarès a la mà, visita per primera vegada Sant Feliu en partit oficial. Un duel que la directiva ha volgut fer coincidir amb la Festa Major de Sant Llorenç. Tota la ciutadania de Sant Feliu podrà veure el partit de franc. Gran partit, gran tarda i gran rival perquè Sant Feliu respongui i ompli Les Grases.

Partit històric a Les Grases. Per primera vegada el Centre d'Esports Sabadell -14 temporades a Primera Divisió i 426 partits- visitarà Les Grases en competició oficial. Un partit gran que el Santfeliuenc hauria d'aprofitar per donar una bona imatge i maldar sense complexos per ser a la tercera ronda.

Partit de Festa Major

El Santfeliuenc ha volgut fer coincidir la disputa d'aquest partit amb el programa d'actes de la Festa de Sant Llorenç. Per tal motiu, tota la ciutadania de Sant Feliu podrà accedir al recinte de Les Grases de manera gratuïta. Un gran dia per veure un partit de luxe davant un rival de Segona B.

Empat en el tercer matx

El Santfeliuenc no va passar de l'empat a 1 en l'amistós contra el Can Vidalet, tercer de la pretemporada. Els blanc-i-blaus no van acabar d'exhibir un futbol massa fluid i només un gol de penal de David Romo va donar una mica d'alegria al nombrós públic que es va apropar a Les Grases.

Centre d'Esports Sabadell, prestigi i història a Les Grases

El Sabadell, el gran Sabadell, visita Les Grases en el primer partit oficial entre tots dos equips. L'equip que entrena Antonio Hidalgo està completant una bona pretemporada i espera mantenir la línia ascendent a Les Grases. Després de l'agònica permanència del curs anterior, els arlequinats sospiren per una temporada més amable.

Porters

Ian Mackay (Real Murcia) i Adrià Collet (Girona B)

Defenses

Aitor Pascual (Levante Atl), Aleix Coch, Óscar Rubio, Pajarero, Ozkoidi i Aleix Roig (Girona, juv)

Migcampistes

Ángel Martínez, David Acedo, Pedro Capó, Adri Cuevas, Antonio Romero (Mirandés), Jurgi Oteo (Barakaldo/Bilbao Ath), Grego Sierra (UCAM Murcia) i Aarón Rey (Celta B)

Davanters

Édgar Hernández i Néstor Querol

#PORTADA #primerequipo #cesabadellb #copacatalunya #temporada201920

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat