Classificació històrica!


Nit de Sant Llorenç màgica a Les Grases. El Santfeliuenc va assolir la classificació per als quarts de final de la Copa Catalunya 19/20 després d'imposar-se a la tanda de penals el Sabadell. Els blanc-i-blaus van saber equilibrar el marcador a la segona part. Un empat que va fer justícia. Als penals, el Santfe va capgirar el destí de manera increïble ja que va fallar-ne els dos primers. El quinzè penal transformat per Christian i l'aturada al setzè de Jaime van rubricar el somni d'una nit d'estiu. Victòria de prestigi i classificació històrica. L'eliminatòria entre L'Hospitalet i el Castelldefels decidirà el rival al tercer round.

SANTFELIUENC FC 1 JOSERRA, DE PENAL, 65' (6) ..... CE SABADELL 1 ADRI CUEVAS 29' (5)

ÀRBITRE: PAU SERRAT SUSI (DELEGACIÓ DE TORTOSA)

CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 475 ESPECTADORS

ELIMINATÒRIA 1/8 COPA CATALUNYA

Nit de Sant Llorenç màgica a Les Grases. El Santfeliuenc va assolir la classificació per als quarts de final de la Copa Catalunya 19/20 després d'imposar-se a la tanda de penals el Sabadell. Els blanc-i-blaus van saber equilibrar el marcador a la segona part. Un empat que va fer justícia. Als penals, el Santfe va capgirar el destí de manera increïble ja que va fallar-ne els dos primers. El quinzè penal transformat per Christian i l'aturada al setzè de Jaime van rubricar el somni d'una nit d'estiu. Victòria de prestigi i classificació històrica. L'eliminatòria entre L'Hospitalet i el Castelldefels decidirà el rival al tercer round.

Bon ambient a Les Grases. La primera visita a Sant Feliu del Centre d'Esports Sabadell en competició oficial va despertar l'atenció de la parròquia santfeliuenca i a la festa es va afegir la sempre fidel i incansable afició arlequinada. El Sabadell va dominar més però Sani va apuntar primer en una pilota caçada a la balconada de l'àrea petita que va escopir el travesser al 19'. La major qualitat tècnica sabadellenca s'estavellava contra un Santfe ordenat i sacrificat. No obstant, al minut 29 Adri Cuevas va trobar uns metres per assajar un tret fort i centrat que va sorprendre Jaime González per fer el primer gol. Els blanc-i-blaus ho van provar per bandes i Germán Collado, Jonatan Collado i Maldonado van freqüentar l'àrea vallesana. Jaime al 35' va evitar, però, el segon en una bona ocasió de Jurgi.

A la represa el guió es va mantenir. Major possessió del Sabadell però el Santfeliuenc mirava d'empènyer i des de les bandes desplegava un joc vistós,alegre i desacomplexat. Les incorporacions de Joan Gibert i Jota van reflotar la creació ofensiva. Al 59' el Sabadell va fregar la sentència després d'una gran jugada individual de l'ex celtinya Aarón, que va servir de luxe Édgar Hernández però l'espigat ariet arlequinat va topar amb el cos de Jaime. I al 64' la jugada que canviaria del destí de l'eliminatòria. Jota es va inventar una gran acció individual pel flanc esquerre i va forçar dins l'àrea la traveta d'un defensor. Joserra no va desaprofitar la pena màxima per obrir de bat a bat les finestres de la il·lusió. El Sabadell va mirar d'evitar la loteria dels penals i va assetjar l'àrea. Els d'Andrés González van resisitir amb ordre, criteri i sumant-se a l'atac en jugades que van despertar els aplaudiments de l'afició. En una combinació que va néixer a les cames de Gerard Rovira, Joan Gisbert va fer lluir Adrià Collet en una rematada creuada que buscava un gol que fes vibrar encara més Les Grases. Amb el minutatge a la reserva i les forces espremudes, el Santfeliuenc va saber gestionar un empat que garantia continuar amb vida.

Una tanda de penals esbojarrada... al setzè la mà de Jaime va signar el pas a quarts. Abans, el Santfeliuenc havia fallat els dos penals inicials. Tot semblaba dat i beneït, però el Sabadell no va encertar amb el tercer ni tampoc amb el cinquè. Mort súbita, 4-4; 5-5.. fins que el jove Christian i Jaime González van dibuixar la signatura d'una classificació de prestigi en aquella nit d'estiu santfeliuenc del 2019

Santfeliuenc FC

Jaime, Germán Collado, Albert Porqueras (Sergi Boira, 75'), Joserra, Gerard Rovira, Juanjo Prior (Christian, 86'), Kevin Sánchez, Maldonado (Jota, 57'), Sani Bello (Otger, 75'), Romo (Gibert, 57') i Collado (Dani Hernández, 89').

CE Sabadell

Adrià Collet, Óscar Rubio (Aitor Pascual, 54'), Aleix Roig (Pajarero, 46'), Capó (Néstor Querol, 46'), Grego, Ángel (Bellalta, 80'), Jurgi (David Acedo, 63') Adri Cuevas, Édgar, Aarón i Josu.

Gols

0 - 1, Adri Cuevas, 29'

1 - 1, Joserra, de penal, 65'

Àrbitre

Serrat Susi, sense complicacions. Va amonestar els santfeliuencs Jorge Prior, Maldonado i Kevin Sánchez; i el sabadellenc Grego.

Incidències:

Primera visita en partit oficial del Centre d'Esports Sabadell. El precedent en un partit amistós es remunta al 6 d'abril de 1919 al camp del "Coro" tal com apunta el twitter CESabadellHistoria.

#cesabadell #copacatalunya #primerequipo #temporada201920 #JoserraCampos #PORTADA