El millor inici


Debut, il·lusió, bon ambient, victòria i gotetes de sort. Tots els ingredients es van aliar a Les Grases per assistir a la primera victòria del Santfeliuenc en l'estrena de la lliga 19/20. El que diuen projecte més ambiciós de la sèrie a Tercera comença amb tres punts. L'Igualada es va mostrar com un rival exigent a qui li va fallar la punteria. Tres ocasions molt clares van barrar-li l'èxit en el retorn a Tercera després d'onze anys d'absència. La directiva del Santfeliuenc va retre homenatge Joaquín Rivas pels seus set anys al capdavant del servei de premsa. Tarda d'estrena... rodona i esperançadora. I que continuï perquè aquesta temporada volem gaudir molt i volar ben alt. Sant Feliu ha d'omplir cada 15 dies el teatre dels nostres somnis i esperances. Les Grases us espera amb passió vampírica.

SANTFELIUENC FC 2 (MALDONADO, 54' I RAÚL CAPI, 93') ..... IGUALADA CF 0

ÀRBITRE: BERNAT PEDROL VOZMEDIANO (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 400 ESPECTADORS

TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 26 GRAUS


Debut, il·lusió, bon ambient, victòria i gotetes de sort. Tots els ingredients es van aliar a Les Grases per assistir a la primera victòria del Santfeliuenc en l'estrena de la lliga 19/20. El que diuen projecte més ambiciós de la sèrie a Tercera comença amb tres punts. L'Igualada es va mostrar com un rival exigent a qui li va fallar la punteria. Tres ocasions molt clares van barrar-li l'èxit en el retorn a Tercera després d'onze anys d'absència. La directiva del Santfeliuenc va retre homenatge Joaquín Rivas pels seus set anys al capdavant del servei de premsa. Tarda d'estrena... rodona i esperançadora. I que continuï perquè aquesta temporada volem gaudir molt i volar ben alt. Sant Feliu ha d'omplir cada 15 dies el teatre dels nostres somnis i esperances. Les Grases us espera amb passió vampírica.La lliga s'encetava a Les Grases. Cares dels amics de sempre, mirades de complicitat, cartes de desitjos. Celebració per un any més de vivència santfeliuenca. Jonatan Collado amb el seu joc elèctric per les bandes despertava els primers aplaudiments dels més de 400 seguidors que es van apropar a Les Grases. Al minut 6 una mitja volta seva la va salvar el porter igualadí amb els dits. Els visitants, exhibint un futbol molt vertical, van sovintejar l'àrea del debutant Jaime González per bé que amb xuts des de la distància. Al 20' Gerard Rovira en una jugada d'estratègia va estar a punt de salvar la defensa visitant. La més clara per als de Moha la va tenir Pedro al 27'. La seva rematada ajustada la va salvar un solvent Jaime. El tram final del primer acte es va anar esllanguint. El Santfeliuenc mirava de progressar per bandes però els Igualadins van saber contenir i fins i tot es van atrevir a fer-se amb el domini de la pilota.

A la represa, al Santfe li va costar. Inici desdibuixat però resolt mitjançant una canonada de Dani Maldonado. Al minut 54, quan millor jugaven els visitants, Sani Bello va controlar una pilota a les altures per assistir amb el cap al "noi de la casa" que no va perdonar. Les Grases, esclatava. El gol va canviar el guió. El Santfeliuenc va traspassar tota la responsabilitat els anoiencs. Els blanc-i-blaus van coquetejar amb la sentència però Jonatan Collado per dues vegades no va trobar la xarxa. L'Igualada, amb l'empremta de Moha el Yaagoubi, es va fer amb la possessió de la pilota i va trenar i trenar de manera obstinada. Els avisos visitants es van anar succeint com una piconadora. Al minut 71 Alejandro va tenir a l'aigüera l'empat en un xut còmode que es marxar per damunt. Minuts de neguit. Gibert i els debutants Alfonso Castellano i Raúl Capi miraven de posar llum entre tenebres. I Jonatan de nou va tenir la sentència en un mà a mà. Tanmateix el final va coincidir amb l'esclat del pànic amb final ataràxic. Al minut 89 Gulias sol com un musssol no la va encertar. I al 91 Martí Just amb tot a favor tampoc no la va encertar. El Santfeliuenc tenia una flor. I si no, al 93' Juanjo Prior se la va regalar a Raúl Capi perquè li donés forma al seu primer gol amb la blanc-i-blava. Buff! pujadeta adrenalínica eb vena regada amb oxitocina. El Santfe ja té tres punts al cabàs. Que la festa no s'aturi que la nit és llarga la nit.


Santfeliuenc FC:

Jaime, Germán Collado, Albert Piqueras, Joserra, Gerard Rovira, Juanjo Prior, Tena, Maldonado (Alfonso, 69'), Sani Bello (Raúl Capi, 80'), Romo (Gibert, 75') i Jonatan Collado.

Igualada CF:

Ribera, Marc, Bernat (Gulias, 79'), Iñaki, Pedro, Martí, Éric González, Simón, Grifell, Franco (Llobet, 63') i Óscar García (Joel, 63').


Gols: 1 - 0, Maldonado, 54' 2 - 0, Raúl Capí, 93' Àrbitre:

Pedrol Vozmediano, el seu arbitratge va ser correcte. Va amonestar els santfeliuencs Joserra i Andrés González; i als igualadins Óscar García i Iñaki.

Incidències:

El Santfeliuenc va retre homenatge Joaquín Rivas pels seus set anys al capdavant del servei de premsa. Una feina excel·lent que va ser reconeguda per l'ovació unànime de Les Grases.

Es va fer un minut de silenci en memòria de la petita Xana, filla de Luis Enrique.


Quadern de notes:

- No es pot demanar més per començar. Victòria, bon ambient i felicitat d'una afició que, per un dia, dormirà líder.

- Amb poques novetats respecte a l'onze de la temporada passada el Santfeliuenc va saber resistir i sentenciar.

- Sense fer un partit extraordinari els d'Andrés González van tirar d'ofici per salvar tres punts valuosos.

- El retornat Carles Tena, i Germán Collado, Jaime, Raúl Capi i el cordovès Alfonso Castellano es van estrenar amb la blanc-i-blava.

- Raúl Capi, un davanter que apunta alt, va deixar detalls de qualitat en deu minuts al camp.

- L'Igualada retornava a Tercera. I ho va fer amb ganes, atreviment i bon futbol. La mala punteria el va barrar l'oportunitat de sumar.