Un Diada especial a Les Grases


Una Diada ben especial: la primera que celebrem com a líders de Tercera Divisió. Només aquest fet hauria de servir perquè l'afició de Sant Feliu respongués i omplís Les Grases. Diada de líders davant un San Cristóbal que serà un rival de morro dur. Els egarencs en la seva segona temporada a Tercera continuen la línia de progrés que ja van exhibir la temporada passada. Aquesta temporada ja hi ha un precedent a Copa Catalunya amb victòria als penals del Santfe.

SANTFELIUENC FC .... CP SAN CRISTÓBAL

ÀRBITRE: AINARA ANDREA ACEVEDO DUDLEY (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 3

DIMECRES 11 DE SETEMBRE

HORA: 19

PER SEGUIR EN DIRECTE: Footters.com, @SantfeliuencFC, @CPSanCristobal

PREVISIÓ TEMPS: CEL AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 25 GRAUS

Una Diada ben especial: la primera que celebrem com a líders de Tercera Divisió. Només aquest fet hauria de servir perquè l'afició de Sant Feliu respongués i omplís Les Grases. Diada de líders davant un San Cristóbal que serà un rival de morro dur. Els egarencs en la seva segona temporada a Tercera continuen la línia de progrés que ja van exhibir la temporada passada. Aquesta temporada ja hi ha un precedent a Copa Catalunya amb victòria als penals del Santfe.

Tothom a Les Grases. Aquest hauria de ser el lema del primer partit de Tercera a casa com a líders de Tercera Divisió. I qui més qui menys qui no somia amb què l'hegemonia a la classificació es mantingui una setmana més. Andrés González no podrà disposar de Jaume Duran, David Toro i Kevin Sánchez. La moral dels blanc-i-blaus està molt alta. Dos partits, sis punts i mantenir la porteria a zero són un bon inici per al projecte més ambiciós.

CP San Cristóbal, en bona direcció

Segon projecte d'Oliver Ballabriga a Tercera Divisió i de moment les perspectives són prou favorables per al club del barri terrassenc de Ca n'Anglada. La victòria contra el Sants amb demostració de capacitat de reacció ha apujat la moral dels blanc-i-blaus amb Éric Zárate i Mario Cantí com a referències ofensives. Baixes significatives a l'estiu però també altes amb currículum a la categoria converteixen el San Cristóbal un equip que es fa respectar i que serà un meridià per mesurar el llistó del Santfeliuenc.

Porters: Dani Lledó i Adri Menárguez Defenses: Cristian Gómez, Óscar Sierra (Vilafranca), Riki Calamardo (Viladecans), Xavi Murcia (Jabac), Carlos García (Prat), Ramón Suárez (Martinenc) i Óscar Oliver (Manacor) Migcampistes: Sergi Martínez, Juanpi, Joan Muntada, Adrià López (Nàstic, Juv.) i Joel Brey (Granollers) Davanters: Mario Domingo, Tom Diawara, Eric Zárate (Prat), Ruy Gama (Júpiter), Mario Cantí (Sants), Cunha (FC Bourgoin) i Gerard del Río (Jabac)

#terceradivisión #grupov #previa #temporada201920 #PORTADA #primerequipo #cfsantcristobal