gif-18_19.gif

Últimas noticias

Un punt suat de valent


Un punt treballat i suat de valent. Joserra, en el seu partit 150 a Tercera Divisió, va donar un empat que sap a glòria després d'haver anat per darrere al marcador i haver de jugar durant 35 minuts amb un jugador menys per l'expulsió de Sergi Boira. El San Cristóbal va dominar més però se li van escapar dos punts. Eric Zárate la va tenir al 86'. Jaime va tornar a respondre. Magnífica resposta de l'afició amb prop de 500 espectadors. Set punts de nou, un bagatge més que notable per somiar.

SANTFELIUENC FC 1 (JOSERRA, DE PENAL, 77') ..... CP SAN CRISTÓBAL 1 (TOM DIAWARA (33')

ÀRBITRE: AINARA ACEVEDO-DUDLEY (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 500 ESPECTADORS

TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 22 GRAUS

Un punt treballat i suat de valent. Joserra, en el seu partit 150 a Tercera Divisió, va donar un empat que sap a glòria després d'haver anat per darrere al marcador i haver de jugar durant 35 minuts amb un jugador menys per l'expulsió de Sergi Boira. El San Cristóbal va dominar més però se li van escapar dos punts. Eric Zárate la va tenir al 86'. Jaime va tornar a respondre. Magnífica resposta de l'afició amb prop de 500 espectadors. Set punts de nou, un bagatge més que notable per somiar.

Diada, Les Grases amb un gran ambient i el Santfe líder. Més ingredients no es podien convocar davant la visita del sempre treballador i seriós San Cristóbal. Però el Santfe no va començar endollat. Els de Terrassa van anar més i al llarg del primer acte van imposar el seu relat. El Santfeliuenc, molt tímid i diluït, només va posar a prova Dani Lledó en una acció brillant de Raúl Capi que al 12' es va desfer de Carlos García, però la seva rematada va topar amb el porter parroquial. La resta, domini dels egarencs que per bandes van portar de corcoll la rereguarda dels d'Andrés González. Tom Diawara, i Eric Zárate van sovintejar els dominis de Jaime. Al minut 33 i després d'un refús a una falta executada per l'ex Zárate, Tom Diawara es va fer espai a l'àrea i va enviar a la xarxa una rematada centrada però potent. El Santfeliuenc no es va trobar còmode. Tom va continuar piconant per la banda i sort de Jaime que va estar a l'aguait en un parell d'accions.

Després de la represa, pocs canvis. El San Cristóbal es va sentir còmode aguantant i progressant per bandes. Al 52' un xut de Mario Cantí i al 64' una rematada franca de Carlos García van fregar la sentència. El Santfeliuenc, però, va arribar viu al tram del desenlllaç malgrat l'expulsió de Sergi Boira. Els recanvis de Juanjo Prior, Joan Gibert i Albert Porqueras van canviar la cara. Al 74' David Romo en una genialitat per banda dreta va estar a punt de signar taules. Dani Lledó es va lluir. I al 76', l'empat. Joserra, molt astut, va ser empès per Ricki Calamardo. Ainara Acavedo no va dubtar. A Joserra no li van fer figa les cames i va enganyar Dani Lledó per celebrar de la millor manera el partit 150. Esclat a Les Grases. Un punt endolcit per les circumstàncies que calia defensar. Deu minuts finals nerviosos. El santfe apel·lava al cap i el San Crsitóbal al cor. Eric Zárate va tenir la victòria per als seus en una bona rematada que va treure de manera prodigiosa Jaime. Minuts d'agonia. Empat que suma ni que sigui fent la goma. El Santfe continua ben amunt. El diumenge, Manresa.

Santfeliuenc FC:

Jaime, Germán Collado, Sergi Boira, Joserra, Gerard Rovira, Tena, Maldonado (Albert, 68'), Alfonso (Juanjo Prior, 68'), Raúl Capi (Gibert, 68'), Romo i Jonatan Collado.

CP San Cristóbal:

Dani Lledó, Óscar Sierra, Carlos García (Xavi Murcia, 71'), Ricki Calamardo, Óscar Oliver, Sergi Martínez, Junior, Joel Brey (Burgos, 86'), Éric Zárate, Marío Cantí (Mario Domingo, 77') i Tom Diawara.

Gols:

0 - 1, Tom Diawara, 33'

1 - 1, Joserra, de penal, 77'

Àrbitre:

Acevedo Dudley. El seu arbitratge va ser regular. Va amonestar els santfeliuencs Jonatan Collado, Sergi Boira i Albert; i als egarencs Óscar Sierra, ricki Calamardo, Mario Cantí, Xavi Murcia i Oliver Ballabriga (entrenador).

Una foto diferent. El Santfeliuenc va posar amb els joves de l'escola de futbol del FC Potential. Uns grans convidats

- El Santfeliuenc va sobreviure i va tenir poder per rescatar un punt suat de valent.

- Joserra, 150 partits a Tercera i ell ho va fer tot: va forçar el penal i no li van tremolar les cames. Un futbolista que dibuixa el millor del Santfe contemporani.

- Diada quasi rodona. Prop de mig miler de persones a Les Grases.

- Uns convidats molt especials, el joves de l'escola de futbol del FC Potential que van animar al Santfe al costat de Sentiment Immortal. El club de la ciutat coreana de Suwon ha compartit experiències amb el Santfeliuenc i ara els blanc-i-blaus volen intercanviar l'experiència a la ciutat coreana.

- El San Cristóbal d'Oliver Ballabriga va demostrar ofici, ordre i un model clar de joc, per bé que no va saber rematar un Santfe amb inferioritat.

#PORTADA #primerequipo #terceradivisión #grupov #prensa #temporada201920 #JoserraCampos #cfsantcristobal

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat