gif-18_19.gif

Últimas noticias

Gol sense resposta


Un gol marca de la casa d'Elhadji al minut 27 en va ser prou per al Sant Andreu per sumar tres punts. Els locals van tenir les millors ocasions però van permetre al Santfeliuenc arribar amb vida al tram decisiu. Deu minuts finals briosos dels blanc-i-blaus, però insuficients per empescar un punt. Al final, derrota en un partit competit. Els andreuencs en el còmput general van ser superiors. El pitjor: l'expulsió de Juanjo Prior en un acció que hauria d'haver estat anul·lada per fora de joc previ.


UE SANT ANDREU 1 (ELHADJI, 27') ..... SANTFELIUENC FC 0

ÀRBITRE: BRIAN DÍAZ DÍAZ (DELEGACIÓ VALLÈS OCCIDENTAL)

ESTADI NARCÍS SALA

ASSISTÈNCIA: 700 ESPECTADORS

TARDA AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA CÀLIDA, 24 GRAUS


Un gol marca de la casa d'Elhadji al minut 27 en va ser prou per al Sant Andreu per sumar tres punts. Els locals van tenir les millors ocasions però van permetre al Santfeliuenc arribar amb vida al tram decisiu. Deu minuts finals briosos dels blanc-i-blaus, però insuficients per empescar un punt. Al final, derrota en un partit competit. Els andreuencs en el còmput general van ser superiors. El pitjor: l'expulsió de Juanjo Prior en un acció que hauria d'haver estat anul·lada per fora de joc previ.


El Narcís Sala sempre regala moments de futbol. Els inicis van estar presidits per l'equilibri amb més accions de perill amb segell local. Josu va avisar al minut 7 en una rematada que va topar amb el lateral de la xarxa. Al 15' Ton Alcover es va atrevir des del mig del camp però Jaime va recular a temps. I quan més despert semblava el Santfe, clatellada. Centrada precisa de Jaume Villar al 27' i rematada de cap poderosa d'Elhadji amb destí indiscutible a la xarxa. El Santfeliuenc va mirar de reaccionar i David Toro va aparèixer en una acció taponada per la defensa quadribarrada a la mitja hora. Els locals, tanmateix, van poder fer més grossa la ferida en una doble acció envitricollada que Elhadji va resoldre amb una rematada que va salvar de manera acrobàtica i damunt la ratlla de gol Gerard Rovira, i el refús posterior el va rematar a la xarxa el jove Sergi Serrano. El tram final va ser de clar color local. Ferran Brugué en un parell d'accions va posar a prova la resistència de Jaime.

A la represa els locals van començar empenyent. Noguera al 47' de cap i Sergi Serrano 54' no van encertar amb la porteria. El Santfeliuenc va tocar la pilota però amb poca continuïtat ofensiva. Els locals, amb certa comoditat, van anar fent passar els minuts però sense segellar els punts. Tram decisiu. Laro Setién al 72' ho va provar però el seu xut va marxar desviat. I Dani Maldonado al 77' va etzibar una xut potent però massa alt. Intercanvi de cops i Elhadji va fallar al 79' l'infallable després de fer-se amb un pilota en la transició defensiva blanc-i-blava i plantar-se cara a cara amb Jaime. El porter del Santfeliuenc li va guanyar la batalla des del terra i amb els peus. L'hora del Santfe. I Jonatan Collado la va tenir de cap al 85'. La seva rematada es va perdre per damunt la porteria de Segovia. I al 87' centrada de Maldonado que salvava amb els dits Segovia. El Sant Andreu va decidir deixar morir el matx. El Santfe va entrar massa al drap i Prior ho va pagar amb una expulsió equivocada ja que l'àrbitre va confondre la continuïtat d'una acció que prèviament havia estat assenyalada com a fora de joc. Final tacat per una decisió controvertida. El Santfe tornava de buit d'un dels escenaris grans del nostre futbol.


UE Sant Andreu:

Segovia, Llamas, Ramon Terrats, Carroza, Noguera, Sergi Serrano (Felipe Sá, 81'), Ton Alcover, Juanan (Jaume Villar, 14'), Elhadji, Ferran Brugué (Laró Setién, 67') i Josu.

Santfeliuenc FC:

Jaime, Germán Collado, Albert (Jota, 78'), Joserra, Gerard Rovira, Juanjo Prior, Tena, Gibert, David Toro (Maldonado, 73'), Romo (Jonatan Collado, 67') i Sani Bello.


Àrbitre:

Díaz Díaz. Amb tics cassolans. Va amonestar els andreuencs Noguera, Jaume Villar i Terrats; i als santfeliuencs Gibert, Juanjo Prior, Maldonado i Sani Bello. Va expulsar per doble targeta groga Juanjo Prior (89').

Quadern de notes:

- El Santfeliuenc va competir però li va faltar fluïdesa ofensiva. Segovia gairebé no va actuar fins al minut 85.

- Debut de David Toro a l'onze. La gran aposta del Santfe19/20 haurà de començar a demostrar que la seva punteria ofensiva continua intacta.

- Equivocada expulsió de Juanjo Prior. I a més a més baixa més que notable davant el Banyoles.

- Un gol d'Elhadji va servir als locals per apuntar-se tres punts més i examplar una setmana la seva imbatibilitat.
PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat