Empat amarg


Molt poc futbol. El Santfeliuenc apàtic i poc fluid en atac no va passar de l'empat contra un Banyoles que va crear més perill. Un gran gol de Gibert va trencar el tedi. Jaime va aturar un penal en dues ocasions però en una altra pena màxima Henry va establir un empat que va reflectir la realitat d'un partit que va deixar decebuda l'afició.

SANTFELIUENC FC 1 (GIBERT, 67') ..... CE BANYOLES 1 (HENRY, DE PENAL, 82')

ÀRBITRE: XAVIER ALINS RODRÍGUEZ (DELEGACIÓ VALLÈS OCCIDENTAL)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS

TARDA VESPRE AMB CEL COBERT I TEMPERATURA DE 20 GRAUS

Molt poc futbol. El Santfeliuenc apàtic i poc fluid en atac no va passar de l'empat contra un Banyoles que va crear més perill. Un gran gol de Gibert va trencar el tedi. Jaime va aturar un penal en dues ocasions però en una altra pena màxima Henry va establir un empat que va reflectir la realitat d'un partit que va deixar decebuda l'afició.

Primera part dominada per l'apatia. Al Santfeliuenc li va costar fer-se amb el domini i només un bon xut de Gibert al minut 9 va esberlar la indiferència. El Banyoles es va sentir molt còmode i, de mica en mica, i amb molta suficiència va anar sovintejant els territoris de Jaime. Al 20' un cop de cap intencionat de Kimo va obligar Jaime a recular. Al 23' Jonatan Collado en acció d'astúcia va sorprendre la defensa banyolina per bé que la seva rematada ajustada va marxar fora. Un Santfeliuenc molt diluït va anar desdibuixant-se encara més amb el pas dels minuts. El Banyoles es va sentir còmode per dominar i trenar amb facilitat jugades ofensives. Al 35' un xut potent de Toni Güell a la frontera de l'àrea el va salvar Jaime amb una gran intervenció. Un combinació entre Germán Collado i Gibert sense rematada va servir d'epíleg a una primera part de to menor.

I malauradament la represa no va començar amb millor cara. El Banyoles dominava i el Santfeliuenc no despertava. I per acabar-ho d'adobar al 55' el visitant Turón va caure dins l'àrea en una clara traveta d'Alfonso que va costar penal. Eric Gispert el va llançar a l'esquerra i Jaime el va aturar. Però tocava repetir perquè Jaime s'havia avançat. I de nou Jaime i ara per la dreta va endevinar la direcció de la pena màxima d'Eric Gispert. Dos penals aturats. No es pot demanar més. L'acció de Jaime va fer reviure l'equip i l'afició. I en el primer xut a pals Gibert desencallava el marcador. Gibert es va fer espai a la balconada de l'àrea per connectar un xut potent i col·locat. Golàs en el primer xut entre els tres pals en 67 minuts. Tanmateix el gol no va donar la tranquil·litat buscada. El Banyoles es va fer de nou amb el domini i al minut 78 Moha va perdonar l'empat en posició molt clara. Tres minuts més tard una mà inoportuna de Gerard Rovira costava el segon penal. Henry va assumir la responsabilitat i tot i que Jaime vas intuir la trajectòria de la pilota ja no va poder fer una nova heroïcitat. El partit es va anar consumint entre la indiferència i la insatisfacció. El Santfeliuenc va mirar de resoldre-ho en el sospir final a través de Maldonado. La funció, però, no donava per a més. Empat amarg que ha de portar a una necessària reflexió. El motor del Santfe està gripat.

Santfeliuenc FC:

Jaime, Germán Collado, Sergi Boira, Joserra, Gerard Rovira, Tena, Gibert, Alfonso (Raúl Capi, 82'), Sani Bello (Maldonado, 61'), Romo (Jota, 75') i Jonatan Collado.

CE Banyoles:

Martí Bartrina, Kimo, Pol (Sala, 46'), Nil Congost, Bena, Via, Andreu, Henry, Turón, Toni Güell (Marc Bech, 75') i Eric Gispert (Moha, 75').

Gols:

1 - 0, Gibert, 67'

1 - 1, Henry, de penal, 82'

Àrbitre:

Alins Rodríguez. El seu arbitratge va ser regular. Va amonestar els santfeliuencs Jaime i Gerard Rovira; i als visitants Pol, Henry i Moha.

Quadern de notes:

- El Santfeliuenc no està bé. Cinc partits sense guanyar evidencien que l'equip necessita una millora notable.

- Molt poca continuïtat ofensiva. El gol de Gibert va arribar en l'únic xut entre pals.

- Jaime amb les seves intervencions va evitar un dany més gran.

- El Banyoles va aconseguir un punt treballat. Les millors ocasions van ser seves


#PORTADA #primerequipo #terceradivisión #grupov #prensa #temporada201920 #CEBANYOLES #Gilbert