Golejada per a la reflexió


Aquest no és el Santfe que volem. L'Europa va golejar amb incontestable superioritat un Santfeliuenc inexpressiu i trist que va oferir una debilitat sorprenent. Un gol de David Jiménez al minut 3 i un altre de Jordi Cano al 40' van ser massa ferida. A les acaballes, els europeistes van eixamplar el compte golejador en un festival d'accions per bandes. Caldrà reaccionar. Sis jornades sense guanyar i només havent sumat dos punts obliguen a la reflexió.

CE EUROPA 4 (DAVID JIMÉNEZ, 3'; JORDI CANO, 40'; ALBERTO, 78' I JOEL JORQUERA, 91') ..... SANTFELIUENC FC 0

ÀRBITRE: BERNAT MÁS LÓPEZ (DELEGACIÓ VALLÈS OCCIDENTAL)

ESTADI NOU SARDENYA

ASSISTÈNCIA: 500 ESPECTADORS

MATÍ XAFOGÓS, 24 GRAUS

Aquest no és el Santfe que volem. L'Europa va golejar amb incontestable superioritat un Santfeliuenc inexpressiu i trist que va oferir una debilitat sorprenent. Un gol de David Jiménez al minut 3 i un altre de Jordi Cano al 40' van ser massa ferida. A les acaballes, els europeistes van eixamplar el compte golejador en un festival d'accions per bandes. Caldrà reaccionar. Sis jornades sense guanyar i només havent sumat dos punts obliguen a la reflexió.

Quan a un equip tot li ve de cara es difícil combatre-ho. L'Europa, que havia anotat 11 gols en dos partits,es va trobar al minut 3 amb un altre gol. David Jiménez va aprofitar des de l'àrea petita un refús de Jaime per inaugurar el marcador. Tota la previsió prèvia saltava pels aires en 180 segons. Va ser només el pròleg a un matí que caldrà l'oblidar aviat per mirar de refer-se. Les incursions ofensives escapulades van ser un malson. Al primer quart d'hora els de Gràcia sumaven tres arribades clares. La profunditat del joc local contrastava amb el desdibuixament general dels santfeliuencs que van navegar com a iots solitaris. El Santfe va mirar d'equilibrar les forces però mai va tenir capacitat per inquietar els dominis territorials de Marc Priego. Per acabar-ho d'amanir Jordi Cano es va aprofitar d'una passada en llarg de David Jiménez per superar la mitja sortida de Jaime, en una acció on Juanjo Prior no va estar gaire afortunat. Fins i tot l'opció de guanyar l'intermedi amb vida s'esberlava pel camí.

La segona part no va ser sinó la trista continuïtat d'un guió ja vist. L'Europa, amb el fre de mà posat, s'atansava de tant en tant a l'àrea. El Santfeliuenc reduïa qualsevol opció a llançaments des de la distància que semblaven més aviat assajos de rugbi. L'Europa es va reservar el millor per als bisos. Jordi Cano al 77' va topar amb una gran resposta de Jaime. De nou el porter va ser dels pocs que es van salvar del desastre malgrat rebre quatre gols. En la continuació, els locals van aprofitar un servei de cantonada per signar el tercer. Alberto va recollir a l'àrea petita un xut diagonal de Jordi Cano. Deu minuts de malson. L'Europa desbordava i feia xalar la seva parròquia. El Santfeliuenc es planyia per acabar el dramatis personae com més aviat millor. El jove Joel Jorquera va donar la puntilla en una nova acció de rebots dins l'àrea. Trist final per a un Santfeliuenc absent, inexpressiu i sense reacció des del gol matiner. Toca reflexionar amb propòsit d'esmena. Aquest no és el Santfe que volem.

CE Europa:

Marc Priego, Sergi Pastells, Guti, Álex Cano, Javi Prats (Gabi López, 76'), Uri, Jordi Cano, Alberto, Martínez (Joel Jorquera, 71'), Alfons Serra i David Jiménez (Kilian, 87').

Santfeliuenc FC:

Jaime, Germán Collado, Gerard Rovira (Sani, 71'), Joserra, Juanjo Prior, Tena, Gibert, Alfonso (Jota, 60'), Raúl Capi, Romo i Jonatan Collado (Maldonado, 60').

Gols:

1 - 0, David Jiménez, 3'

2 - 0, Jordi Cano, 40'

3 - 0, Alberto, 78'

4 - 0, Joel Jorquera, 91

Àrbitre:

Mas López. Sense complicacions. Va amonestar els locals Martínez, Uri, Javi Prats i Marc Priego; i als santfeliuencs Alfonso, Romo, Maldonado i Andrés González.

Quadern de notes:

- El Santfeliuenc no va existir al Nou Sardenya. Superat des de l'inici va posar en evidència un moment de davallada que cal aturar.

- Dos punts de divuit en sis jornades no són una bona carta de presentació.

- Cal que els futbolistes amb capacitat de decisió facin un pas endavant.

- L'Europa va demostrar el seu gran moment de resultats i futbol: tres partits, nou punts, quinze gols a favor i cap en contra.

#PORTADA #primerequipo #terceradivisión #grupov #prensa #temporada201920 #ceeuropa