gif-18_19.gif

Últimas noticias

Així sí, Santfe, així sí!


Bany d'autoestima. Un Santfeliuenc exemplar va anorrear tots els fantasmes, va oblidar la derrota de la setmana passada i va golejar en un camp especialment esquerp en la nostra història. Mitja hora esplèndida coronada amb tres gols va servir per construir una victòria a domicili amb una signatura de present i de futur senzillament incalculables. Amb aquest compromís i dedicació podem aspirar a tot. Avui, nit d'alegria. Demà, a continuar treballant amb modèstia i humilitat. Tot es pot fer si ensenyem aquest compromís.UE VALLS 0 .... SANTFELIUENC FC 3 (SANI, 8'; JONATAN COLLADO, 22' I CARLOS GARCÍA, 38')

ÀRBITRE: BERNAT PEDROL VOZMEDIANO (DELEGACIO BARCELONA)

ESTADI MUNICIPAL EL VILAR (PORTA TANCADA)

TARDA AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 15 GRAUS

Bany d'autoestima. Un Santfeliuenc exemplar va anorrear tots els fantasmes, va oblidar la derrota de la setmana passada i va golejar en un camp especialment esquerp en la nostra història. Mitja hora esplèndida coronada amb tres gols va servir per construir una victòria a domicili amb una signatura de present i de futur senzillament incalculables. Amb aquest compromís i dedicació podem aspirar a tot. Avui, nit d'alegria. Demà, a continuar treballant amb modèstia i humilitat. Tot es pot fer si ensenyem aquest compromís.


Sense concessions. Així va sortir un dels millors Santfeliuenc dels últims temps a domicili. Pressió des de l'inici en la sortida de pilota vallenca, tenacitat i convenciment contra un rival tan necessitat com aclaparat. D'entrada, Sani al primer minut va acarona el gol. Pròleg a mitja hora torrencial. Al minut 8 el jove César Valero va construir des de la línia de mitjos per obrir camp a un Jonatan Collado que, en estat de gràcia, va regalar a Sani una centrada mil·limètrica que l'espigat davantar va enviar irremissiblement a la xarxa. El gol va donar tranquil·litat i confiança. Les escomeses dels locals eren controlades amb educació i, a més a més, Jonatan Collado reivindicava el protagonisme. En una acció marca de la casa, el talentós extrem se'n va anar de tothom i amb un xut sec i precís va batre el porter tarragoní. Escenari de promesa. Els locals van mirar de tornar-se a enganxar al partit. Álex Baño va passar alguna situació de risc. No obstant era el dia del Santfe. Al minut 38, jugada d'estratègia perquè l'incombustible Carlos Garcia aparegués a prop del segon pal per ensenyar a la pilota el camí de la xarxa. Triplàs.  Descans somiat. Tarda de promesa en un dels feus més difícils.

La missió a la represa era clara. Superar el primer quart d'hora sense ensurts. I un Santfe aplicat va complir fil per randa la missió. Els tímids atacs locals morien a les cames de la rereguarda santfeliuenca. I quan no, Álex Baño va intervenir amb nota alta per avortar un mà a mà de Cesc Martínez. Andrés González va anar alleujant i descarregant de minuts els seus futbolistes i va donar presència a la segona unitat. El matx, dat i beneit, es va anar consumint sense cap ensurt remarcable. Tres punts que haurem de cuidar. Tres punts per tornar-nos a embarcar en un vaixell que porta pintada la paraula esperança.

UE Valls:

Agüera, Torre, Miró (Plana, 58'), Guasch (Óscar Pérez, 77'), Giralte, Miranda, Estivill (Xavi Fabra, 58'), Sergi Masqué (Kuku, 77'), Aleix Ruiz, Cesc Martínez (Sergi Gómez, 77') i Sergi Gestí.

Santfeliuenc FC:

Álex Baño, Guille Ramon (Peña, 70'), Carlos García, Álex Torres, Albert Alegre, Sergi Boira, César Valero (Otger, 82'), Alfonso Castellanos, Sani (Joan Rubio, 82'), Adri Toro (Sergio Morgado, 70') i Jonatan Collado (Iván Hernández, 87').


Gols:

0-1 Sani, 8'

0-2 Jonatan Collado, 23'

0-3 Carlos García, 38'


Àrbitre:

Pedrol Vozmediano. La seva actuació va ser correcta. Va amonestar els locals Aleix Ruiz, Miró, Cesc Martínez, Giralte, Agüera i Estivill; i als santfeliuencs Guille Ramon, Álex Torres i Carlos García.


Quadern de notes:

- El gran Rufino Horta, des del cel, va guiar el Santfe a El Vilar.

- Intensitat, decisió, convenciment, els atributs per a un victòria de valor incalculable.

- En mitja hora el Santfeliuenc va fer el triple de gols que en els 360 minuts precedents.

- El Valls no acaba d'adaptar-se a les exigències de la Tercera Divisió. Molt poca oposició davant un Santfe amb moltes baixes.

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat