gif-18_19.gif

Últimas noticias

Els "morros" de Les Grases escollits Patrimoni de la Humanitat


Un dels atractius de visitar el camp del Santfeliuenc no és només l'emocionant espectacle futbolístic que s'hi viu sobre el terreny de joc, sinó també la riquesa gastronòmica del seu bar.

Els morros de Les Grases han esdevingut tant famosos que hi ha qui no pot esperar a la mitja part per tastar-los. S'ha convertit en una tradició i visitar el camp del Santfeliuenc és sinònim de ració de morros al descans.Els equips de Tercera Divisió marquen en vermell la visita a Les Grases com una data assenyalada, i fins i tot equips de Segona B veuen amb bons ulls l'opció de baixar de categoria tan sols per poder tornar a gaudir d'aquesta delícia de plat, tot i que no ho reconeixeran públicament.

És per això que el Santfeliuenc va proposar a la UNESCO convertir els morros de Les Grases en Patrimoni de la Humanitat. El propi autor, Alfonso Jiménez, juntament amb el president del club, Alberto Prieto, van defensar la proposta davant d'un jurat d'experts i tan bon punt van tastar els morros van decretar que havia de ser escollit Patrimoni de la Humanitat sense cap mena de dubte.

Tot un reconeixement a un plat que està donant la volta al món, tot esperant que el més aviat possible el puguin tornar a gaudir els aficionats a Les Grases.
PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat