gif-18_19.gif

Últimas noticias

Partit gran i obligació de guanyar

SANTFELIUENC FC ..... UE SANT ANDREU

ÀRBITRE: JAUME GIBERT GONZÁLEZ (DELEGACIÓ GARRAF-PENEDÈS)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 25

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

DIUMENGE 23 DE FEBRER

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, Footters.com, @uesantandreu

TEMPS PREVIST: CEL SERÈ; TEMPERATURA DE 14 GRAUS

Partit gran a Les Grases. El clàssic entre Santfe i Sant Andreu torna a Les Grases en un duel amb exigències dispars: els blanc-i-blaus, a sumar per esvair angoixes; els quadribarrats, per seguir la pugna pels llocs capdavanters. S'espera un gran ambient i la presència de centenars de seguidors visitants.

L'hora dels valents. L'afició ha mogut fitxa i viatjarà en autocar a Banyoles, però abans esperem el millor del Santfeliuenc. Cal sumar de tres en tres i una victòria davant el Sant Andreu faria canviar la perspectiva. Andrés González i els seus jugadors afronten aquesta final amb la moral reforçada després de la imatge oferta a L'Hospitalet. Confiança, solidaritat i suport de l'afició per aconseguir una victòria que seria molt més que un revulsiu. Juanjo Prior, per sanció, i els lesionats Joserra i Jaume Duran no podran ser a la convocatòria.

Gran ambient garantit

Sentiment Immortal més mobilitzada que mai, i per començar a obrir boca cal remar tots junts. Si hi creiem estem convençuts que el Santfeliuenc s'endurà els punts davant un rival gran però que ja sap el que és tastar la derrota a Les Grases.

UE Sant Andreu, a la recerca del pòquer

Els andreuencs visiten Sant Feliu amb la confiança restaurada després d'encadenar tres victòries que l'han empés a la tercera posició amb 46 punts, a quatre del líder i a dos del segon. Mikel Azparren, haurà d'afrontar, però, el repte de Les Grases amb les absències de Marcel Serramitja, Ferran Brugué, Laro Setién, Alberto Carroza i David Serrano, i els dubtes de Sergi Moreno i Noguera. Tot i així, els quadribarrats, que s'han reforçat al mercat d'hivern amb Carles Craviotto, Sergi Moreno (CD Ibiza) i Adri Rivas (Recreativo Granada), presentaran un onze poderós. Els andreuencs rebran el suport de centenars de seguidors.

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat