Sense complexos


Sense complexos. Amb més il·lusió que temor. El Santfeliuenc rep a Les Grases el Terrassa per vuitena temporada consecutiva. Un petit clàssic contemporani a Tercera que ha regalat dies de memorabília. Qui més qui menys tothom sospira per repetir una de les proeses d'altres temporades. El Terrassa, obligat a tot, arriba a Sant Feliu amb 10 punts.SANTFELIUENC FC ..... TERRASSA FC

ÀRBITRE: ENRIC BUREU MÉNDEZ (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES (PORTA TANCADA)

JORNADA: 6

DISSABTE 21 DE NOVEMBRE

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: infoTv Sant Feliu, @SantfeliuencFC, @TerrassaFC

TEMPS PREVIST: TARDA AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 13 GRAUS


Sense complexos. Amb més il·lusió que temor. El Santfeliuenc rep a Les Grases el Terrassa per vuitena temporada consecutiva. Un petit clàssic contemporani a Tercera que ha regalat dies de memorabília. Qui més qui menys tothom sospira per repetir una de les proeses d'altres temporades. El Terrassa, obligat a tot, arriba a Sant Feliu amb 10 punts.

Un dels grans clàssics de Tercera Les Grases. Malauradament aquest curs el clàssic serà menys clàssic per allò que l'afició no el podrà gaudir de manera presencial i haurà de buscar recer a infoTv Sant Feliu, una plataforma a través de Youtube que està donant cobertura als partits de casa.

Andrés González vol que els seus futbolistes hi creguin en la victòria. La gran imatge a Valls i la victòria contundent hauria de ser ratificada a casa malgrat el poder del rival. Tres punts contra els egarencs despestarien de bat a bat les portes de la il·lusió i començarien a perfilar una futur prou amable.


Terrassa CF, l'enèsima obligació

L'equip vermell contrau temporada rere temporada un nou catàleg d'obligacions. Per ciutat i tradició la Tercera no sembla la millor categoria per a un club amb anys al futbol professional. Enguany Xavi Molist dirigeix un projecte que s'ha tornat a reforçar amb noms importants com ara Josu (Sant Andreu), Adri Lledó (Andorra), Salva Torreño (Prat) o Akis Katsavakis (Olimpiakos). D'altra banda, els terrassencs s'enfrontaran al València CF a la Copa del Rei.