El Benjamí A campió

RSCN5074.jpg
El Santfeliuenc ha aconseguit el primer ascens de la temporada 2013-2014 per al nostre futbol base després de superar l'Escola de Futbol Gavà per 2 a 1. Els blanc-i-blaus es van avançar al minut 26 a través de Miquel Salinas. Els gavanencs van posar suspens a l'ascens qual al minut 35 Daniel Raboso va signar les taules. Els santfeliuencs van reaccionar i es van llançar a l'atac fins que al minut 43 Pau Fernández amb la canya a punt va rematar a la xarxa una centrada. El gol va desbordar l'alegria. El xiulet final va donar a pas a la celebració que va ser molt sentida amb totes les famílies enmig d'un gran ambient a Les Grases.

Una temporada rodona

El benjamí A ha completat una temporada excel·lent i a manca de quatre jornades supera en 13 punts el segon classificat, Sector Montserratina. 69 punts amb 22 victòries, 3 empats i només 1 derrota, i 106 gols a favor i 24 en contra. Uns números que impressionen i que fan dels nostres futbolistes els més aplicats de la categoria.


Enhorabona campions. La Primera Divisió ja és vostra. Un premi merescut. Gràcies pares i mares per la vostra dedicació i implicació.


Felicitats Marc Vázquez, Álvaro González, Albert Hernández, Álex Herreros, Hugo Martínez, Pablo Salcedo, Miquel Salinas, Iván Sevilla, Pau Fernández, Íker Torrejón i Ignasi Valdés. I felicitats al monitor i delegat, Marc Silvente i Pau Sanromá respectivament.