El Santfeliuenc inicia les proves per a la inscripció al futbol base 2014-2015

unnamed.jpg
El Santfeliuenc Futbol Club inicia des d'avui dimarts el calendari de proves per al futbol base 2014-2015. De dilluns a divendres de 17:30 a 20 hores al camp de futbol de Les Grases el coordinador José Manuel Vega us atendrà, assessorarà i començarà a perfilar l'itinerari del nen i nena interessat a formar part d'un club que dia rere dia creix i que avui ja compta amb una trentena d'equips i 400 esportistes que juguen a totes les categories des de juvenil -16 a 18 anys- fins a promeses -5 a 6 anys-.

El Santfeliuenc obre les portes a tothom per començar a fer esport en un ambient agradable i amb l'orgull de portar una samarreta amb 108 anys d'història.

El Santfeliuenc 2014-2015 es posa en marxa i esperem una gran resposta. L'esport és clau en la formació dels més petits.


Vine a Les Grases i vine a fer esport amb el Santfeliuenc FC, l'equip de la teva ciutat!!!