top of page

El juvenil A acomiada la lliga amb un brillant subcampionat


El juvenil A del Santfeliuenc ha abaixat el teló de la lliga amb un excel·lent subcampionat que ha deixat el primer representant de la nostra base a tocar de l'ascens a Preferent. Un gran resultat per a un projecte que des de la fusió amb el CFA Escola de Futbol Sant Feliu està creixent esportivament i socialment amb el mirall del nostre primer equip de Tercera Divisió. Les bases comencen a estar ben arrenglerades i ara cal fer el salt definitiu per convertir-nos en un dels referents futbolístics de la comarca.

El juvenil A clou la lliga amb 66 punts després d'haver guanyat 21 partits. Només el San Mauro amb 74 punts ha estat millor i el felicitem pel seu títol i ascens.

Enhorabona a David Sánchez per haver sabut portar tan bé un col·lectiu de joves que són ja el present del nostre club: Sanuel Zapico, Albert Gracia, Eduard Banegas, Adrià Moruno, Matías Ramos, Stefan Vladut Fratila, Marc Silvente, Sergio Martínez, Jaume Duran, Brian Molina, Franco Ferrari, Saúl José Díaz, Guillermo García, Adrián Tidona, Jonathan Escribano,Gonzalo Marín, Raúl Jiménez, Daniel Márquez, Marc Lora, Daniel Ortega i Faustino Simons.

I la temporada que ve molt més.

#juvenila #fútbolbase

bottom of page