Alberto Prieto representarà el Santfeliuenc en la presentació de la 5ena Festa del Futbol Català al

A partir del proper divendres 13 de juny el Parc Esportiu de Les Grases acollirà la 5ena Festa del Futbol Català, les grans finals de totes les competicions del futbol base català de base. Un dels grans esdeveniments esportius que acollirà enguany Sant Feliu. És previst que més de 6.000 persones passin per Les Grases durant els 3 dies de competició.

La Federació Catalana de Futbol, juntament amb l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, presentaran al públic i als mitjans de comunicació tots els detalls de la cita en un acte que se celebrarà el dimecres 11 de juny a les 12:30 hores a la sala dels Àustries del Palau Falguera amb la intervenció de Jordi San José, alcalde de Sant Feliu; Manel Carrión, Regidor d'Esports; Josep Llaó, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol; José Miguel Calle, president de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la FCF; del nostre president, Alberto Prieto, i de Paquita Linares, delegada de la FCF al Baix Llobregat.

Gran desplegament de TV3

La televisió pública catalana prepara un gran desplegament i a través del seu canal temàtic Esport 3 té previst d'oferir dissabte 14 els partits UD Cornellà - Lleida Esportiu (benjamí, 10:40h); FB Barcelona - RCD Espanyol (aleví, 11:45h) i la final femenina infantil aleví (13h). I diumenge 15 les semifinals alevins (9:50h); la final benjamí (11h) i la final aleví (12:15h).