Últimas noticias

El Santfeliuenc 2014-2015 aposta pel bloc de l'èxit

Una de les notícies més esperades pels aficionats: començar a conèixer les cares i els noms dels futbolistes que ens tornaran a fer somiar en la segona temporada a Tercera Divisió. Doncs bé, Andrés González ha apostat fort pel bloc de l'estrena i fins a 16 jugadors repetiran en el nou projecte que manté, per tant, la divisa de la continuïtat en un any en què la Tercera Divisió tornarà a comptar amb vaques sagrades del futbol català tals com l'AE Prat, l'Europa, el Terrassa, el Figueres, el Palamós, el Manlleu o el Gavà entre d'altres.


Porters: Carlos i Santi Pérez

Defenses: Nacho Ruiz, Alberto Esteban, Èdgar Mayor, Pere, Gerard Rovira i Dani Ortiz

Migcampistes: Joserra, Carles Tena, Álex Bolaños, Dani Maldonado, Éric Pacheco i Cristian Faura

Davanters: Iván Peralta i Carlos Cano

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat