El Santfeliuenc rep el guardó com a equip revelació del futbol català atorgat per Ràdio Marca

El Santfeliuenc FC s'ha convertit en un feliçment clàssic a les nits del premis Campió que atorga des de fa 21 anys Ràdio Marca Barcelona i que serveix per a reconèixer el futbol català de Segona B, Tercera i Primera Catalana, els tres esglaons inferiors al futbol professional.

En un acte presentat per Ricard Vicente, el president Alberto Prieto va rebre el trofeu que ens reconeix com a equip revelació del futbol català, un reconeixement que ja vam rebre la temporada 2009-2010 quan l'equip debutava a Primera Catalana. I és que el Santfeliuenc s'ha convertit en les darreres temporades en un habitual en aquesta cita tan clàssica del nostre futbol a la qual va assistir el president de la Federació Catalana, Andreu Subies.

Com va admetre Alberto Prieto, repetir la propera temporada seria un bon senyal. El Santfeliuenc 2014-2015 ja roda amb la il·lusió que tota la ciutat pugui viure i gaudir amb un nou èxit.