top of page

David Toro, segon fitxatge del Santfeliuenc 2014-2015


David Toro Conejero (16-12-1992) és des d'avui nou jugador del Santfeliuenc FC. David Toro és un mitjapunta que prové del CD Marianao Poblet. Destaca per la seva elegant conducció de pilota, per ser un gran assistent i per una excel·lent condició tècnica a la vegada que un bon xut.

Toro, format al planter del Santboià FC, va aconseguir l'ascens a Primera Catalana amb el Marianao i la temporada passada va ser un dels seus jugadors més destacats malgrat no poder evitar el descens. Un jugador alt, 1.83, que la temporada passada va jugar 30 partits, 26 dels quals com a titular, i que va fer 7 gols.

Amb la incorporporació de David Toro el Santfeliuenc 2014-2015 queda així:

Porters: Carlos i Santi.

Defenses: Nacho Ruiz, Dani Sánchez (Montañesa CF), Alberto, Èdgar, Gerard Rovira, Dani Ortiz i Pere.

Migcampistes: Joserra, Tena, Maldonado, Álex Bolaños, Faura i Éric Pacheco.

Davanters: Iván Peralta, Cano i David Toro (CD Marianao Poblet).

#actualitat #primerequipo #fichajes

bottom of page