Primera prova superada

Els jugadors del Santfeliuenc van acumular els primers 90 minuts de futbol en l'assaig inaugural de la temporada disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i contra el juvenil del RCD Espanyol de Barcelona que milita a Divisió d'Honor.

ÀRBITRE: CARLOS RODRÍGUEZ ENRIQUE (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CIUTAT ESPORTIVA DANI JARQUE

ASSISTÈNCIA: 225 ESPECTADORS

TARDA ASSOLELLADA, TEMPERATURA DE 28 GRAUS

12.JPG

Els jugadors del Santfeliuenc van acumular els primers 90 minuts de futbol en l'assaig inaugural de la temporada disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i contra el juvenil del RCD Espanyol de Barcelona que milita a Divisió d'Honor. El primer amistós va servir per fer moltes proves, per començar a donar minuts a tots i perquè Andrés González comprovi de primera mà que el Santfe 2014-2015 destaca per la polivalència dels seus futbolistes capaços d'ocupar diverses zones del camp amb solvència. Ens va agradar el Santfe de la primera part en què David Toro va ensenyar coses interessants en els 20 minutets que hi va ser sobre la gespa natural. A la represa els espanyolistes van reaccionar i van donar més d'un ensurt a la rereguarda santfeliuenca. Carlos en el debut es va mostrar segur.

David Toro va fer el primer gol del Santfeliuenc a la pretemporada en aprofitar una centrada de Dani Maldonado en una jugada combinativa que havia nascut a les cames de Carlos Cano al mig del camp.El flamant fitxatge només va durar 20 minuts ja que els bessons van dir prou, i és que la càrrega de feina de les primeres hores de pretemporada pesen. Carlos Cano va dur el protagonisme. Al 27' una assistència a l'espai del davanter santfeliuenc no la va poder aprofitar Éric Pacheco. I abans de descans i amb els papers canviats ara sí Carlos Cano va aprofitar una passada d´Éric per fer el segon gol.

Després de la represa els nombrosos canvis van afecatr més un Santfeliuenc cansat i lent en defensa, cosa que va mirar d'aprofitar l'Espanyol per abocar-se a l'atac. Rivas al 58' gràcies a un cop de cap picat va fer el gol periquito. Sortosament Carlos va estar molt atent en el seu retorn a la porteria i va salvar amb nota dues accions de risc protagonitzades pel bellugadís extrem Juli. Al tram final el Santfeliuenc es va treure la som de les orelles i podria haver eixamplat el marcador.


Aitor Unzue con el balón

Debut de les quatre incorporacions

Les quatre cares noves van sumar els primers minuts amb la samarreta blanc-i-blava. Matabosch i David Toro ho van fer com a titulars, si bé Toro només va durar 20 minuts. El seu substitut va ser Dani Sánchez. Aitor Unzué va jugar complets els segons 45 minuts.


Sabor de planter

Sergio Martínez i Adrià Moruno també van viure el somni de debutar com a jugadors del primer equip. Sergio Martínez va ser titular i durant els primers 45 minuts no va desentonar gens, demostrant un gran sentit de la col·locació i domini de l'espai. El segons 45 minuts van ser per a Adrià Moruno que es va mostrar lluitador a la part esquerra de l'atac. Dos exemples que la pedrera santfeliuenca pot començar a donar fruits si es diposita confiança i s'esmercen recursos.


Diumenge, jornada de descans

Andrés González ha donat descans als seus futbolistes que reprendran les sessions de pretemporada el proper dilluns. Recordem que l'amistós proper tindrà sabor a història amb la disputa dimecres 30 de juliol a les 20 hores del Trofeu Memorial Narcís Sala que servirà de presentació al nou projecte quadribarrat liderat per la presidenta brasilera Dinorah Santa Ana.RCD Espanyol: Jesús, Soria, Labiano, Iago, Melero, Max, Sarmiento, Rivas, Vilanova, Patrick i Alfredo. També van jugar: Rubén, Melendo, Sánchez, Entrena, Iván, Juli, Enric, Kike, Álex i Cristofor.

Santfeliuenc FC: Santi, Matabosch, Èdgar, Nacho Ruiz, Gerard Rovira, Sergio Martínez, Maldonado, Álex Bolaños, Cano, David Toro i Éric Pacheco. També van jugar: Dani Sánchez (20'), Carlos, Dani Ortiz, Joserra, Faura, Tena, Aitor Unzué, Moruno i Iván Peralta (tots, 46').

RSCN5298.jpg

Gols: 0 - 1, David Toro, 11 0 - 2, Cano, 45' 1 - 2, Rivas, 58'


Per a accedir a les imatges del partit fes clic aquí.