Dies de Copa, dies de debut. El Santfeliuenc s'estrena a Les Grases

92 dies d'espera des del darrer partit oficial contra l'Ascó. El Santfeliuenc torna a Les Grases aquest diumenge a les 20 hores en partit oficial i ho fa contra un dels grans del futbol barceloní, el Centre d'Esports l'Hospitalet


SANTFELIUENC FC - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET

ÀRBITRE: DAVID CONGOST LARROSA (DELEGACIÓ DE SABADELL)

CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES

3 D'AGOST

20 HORES

TEMPS PREVIST: TARDA VESPRE ASSOLELLADA, TEMPERATURA DE 26 GRAUS


copa cat_1 CE L'H.jpg

92 dies d'espera des del darrer partit oficial contra l'Ascó. El Santfeliuenc torna a Les Grases aquest diumenge a les 20 hores en partit oficial i ho fa contra un dels grans del futbol barceloní, el Centre d'Esports l'Hospitalet. Un duel especial ja que suposa el debut a Copa Catalunya, una competició que mira de trobar el seu lloc en l'atapeït calendari i que ha donat més d'un maldecap a la Federació Catalana.


Cares conegudes i 4 novetats

El Santfe 2014-2015 que veurem sobre la gespa de Les Grases no difereix gaire del que la darrera temporada va sorprendre a Tercera Divisió i de fet 16 futbolistes repetiran. Per als amants de les novetats també hi haurà espai ja que Mata (Mollet), Dani Sánchez (Montañesa), Aitor Unzué (Gavà) i David Toro (Mariano) es posaran per primer cop la samarreta blanc-i-blava a Les Grases.


Amb voluntat d'agradar en el tercer assaig

Els d'Andrés González disputen el tercer assaig si bé aquest és el més transcendent ja que es tracta d'un partit de competició oficial. Si contra el juvenil de l'Espanyol el Santfeliuenc va oferir 45 minuts notables, el passat dimecres al Narcís Sala els santfeliuencs van posar contra les cordes el reforçat equip de Segona B. Un golàs de Carlos Cano i una llançament al travesser de Dani Maldonado van estar a punt de deixar sense trofeu el Sant Andreu en la seva vistosa i concorreguda presentació.


El Centre d'Esports l'Hospitalet debuta a Les Grases

Tot un Segona B debutará a Les Grases en un matx prou atractiu perquè siguin molts els aficionats que s'atansin a Les Grases malgrat el període de vacances. Els riberencs que el 23 de juny es van quedar a un pas de Segona A maldaran per repetir una gran temporada sense renunciar a res. Les 7.000 persones que es van aplegar a la Feixa Llarga en le partit decisiu contra el Leganés van tancar moltes boques que deien que a la segona ciutat de Catalunya l'equip de la ciutat no interessava. Kiko Ramírez dirigirà un equip molt renovat ja que només 6 futbolistes continuen de la campanya passada, amb baixes sensibles com les de Manu i Lucas Viale, Ariday, Pol Llonch, Dani Provencio Pirulo, Moyano o el jove Iban Salvador que és a punt de marxar rumb a València.Plantilla CE Hospitalet 2014-2015:

Porters: Carlos Craviotto i Oliver Sánchez (Getafe B).

Defenses: Iván Hammouch, Valentín, Peque, Aleix Coch (Nàstic), Agustín (Olot), Rodríguez (CP Arroyo) i Èric Via (Pobla Mafumet).

Migcampistes: Luque (Puskás Academia, Hongria), Rubén Alcaraz (El Prat), Bueno (Pobla Mafumet) i Rubén Carreras (Constància Inca).

Davanters: David Haro, Mario Roque (Juvenil), Pablo Morgado (Huracán), Lucas del Campo (Juvenil) i Joel Méndez (Damm)