top of page

Només els penals poden amb el Santfeliuenc


Per a ser optimistes o si més no per seguir creient en un projecte que dia a dia creix i que està quallant socialment. El Santfeliuenc va vendre molt cara la derrota i només la tanda de penals va barrar el pas blanc-i-blau a la següent ronda.

SANTFELIUENC FC 0 - CE L'HOSPITALET 0 (2-4 TANDA DE PENALS)

ÀRBITRE: DAVID CONGOST LARROSA (DELEGACIÓ DE SABADELL)

CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 500 ESPECTADORS

TARDA VESPRE AMB SOL; TEMPERATURA DE 23 GRAUS

1.JPG

Per a ser optimistes o si més no per seguir creient en un projecte que dia a dia creix i que està quallant socialment. El Santfeliuenc va vendre molt cara la derrota i només la tanda de penals va barrar el pas blanc-i-blau a la següent ronda. Èdgar i Gerard Rovira van coquetejar amb el gol als inicis del segon temps. Els riberencs van despertar als darrers minuts i van arribar més forts a la tanda de penals on es van mostrar inexpugnables. I el més important i que ens fa feliços: la magnífica resposta de l'afició que en un nombre de prop de 500 es va apropar a Les Grases un 3 d'agost. Veure per creure! Això pinta bé!!! Ara cal que tothom faci un pas endavant i llueixi el carnet de soci del Santfe 2014-2015 en el segon i il·lusionant projecte de Tercera Divisió.

Hi havia expectació per veure un dels emparellaments més atractius de la primera ronda de la Copa Catalunya absoluta. L'Hospitalet tornava a competició oficial després de quedar-se a un pas de Segona A i el Santfeliuenc tornava a Les Grases després de 92 dies sense futbol a la catedral de l'esport local.

Els primers 45 minuts van ser de tempteig i conservadorisme. Els visitants van dominar més però les escomeses de l'ex de l'Huracán Ruben Morgado morien a les botes de Faura o Gerard Rovira, i el menut i genial David Haro va veure pilota a comptagotes. El Santfeliuenc malgrat que va arribar poc a la porteria d'Oliver va tenir la millor ocasió mitjançant una centrada dins l'àrea que va obligar l'ex porter del Getafe B a sortir de punys i el rebuig va anar a parar a Éric Pacheco que va rematar fora posant el primer ui de la temporada a Les Grases.

2.JPG

La represa va començar amb ensurt solucionat per Carlos. Joel Méndez 46' va tenir un mà a mà que el porter del Santfe va resoldre. Va ser el pròleg als moments més brillants dels blanc-i-blaus. Els d'Andrés González van perdre els complexos i durant 15 minuts es van fer amb el domini i el control de la possessió de pilota. Èdgar al 52' en un llançament intencionat que va obligar Carlos Craviotto a demostrar la seva classe, i un cop de cap de Gerard Rovira al 55' van fer somiar els seguidors blanc-i-blaus que s'ho passaven molt bé. Maluradament el joc santfeliuenc va decaure i als darrers minuts l'armada més jove dels riberencs va demostrar la seva qualitat en un grapat d'accions que podien haver decantat la sort del matx abans de la loteria dels penals. Una rematada de cap de Mario Roque al 84' va topar amb el travesser en la millor ocasió visitant.

Els penals eliminen el Santfeliuenc

El Santfeliuenc es va jugar la continuïtat a la tanda de penals i la sort li va ser esquerpa. Èdgar i David Toro van marcar per als santfeliuencs però Álex Bolaños i David Toro van topar amb el gran Carlos Cratviotto. Els riberencs no van perdonar i Joel Méndez, Èric Via, Iu i Lucas del Campo van classificar el seu equip. L'Hospitalet jugarà la propera eliminatòria contra el Gavà. El Santfeliuenc tornarà a jugar el proper dijous en el Trofeu dels Històrics davant Prat i Peralada. Un cita amb història al Municipal del Guinardó en què esperem una gran resposta de l'afició.

Santfeliuenc FC: Santi (Carlos, 46'), Nacho Ruiz (Mata, 68'), Faura, Dani Ortiz, Gerard Rovira, Tena (David Toro, 74'), Maldonado (Dani Sánchez, 46'), Álex Bolaños, Cano(Aitor Unzué, 64'), Iván Peralta i Éric Pacheco (Èdgar, 46').

CE L'Hospitalet: Óliver (Craviotto, 46'), Peque, Valentín (Lucas del Campo, 73'), Jose Rodríguez, Agustín (Roger, 80'), Ruben Alcaraz, David Haro (Joel Méndez, 46'), Álex, Albert Yagüe (Mario Roque, 71'), Rubén Carreras (Èric Via, 61') i Pablo Morgado (Iu, 68').

Àrbitre: Congost Larrosa, sense complicacions. Va mostrar targeta groga els santfeliuencs Dani Ortiz i Dani Sánchez; i els ribrencs Peque, Rubén Alcaraz i Mario.

Per accedir a les imatges del partit fes clic aquí.

3.JPG

#actualitat #copacatalunya #pretemporada #primerequipo #temporada201415 #terceradivisión #prensa

bottom of page