El Santfeliuenc FC buscarà reivindicar-se als Històrics

thistorics_14mini-424x600.jpg
El Santfeliuenc FC s’estrenarà aquest dijous al tradicional Torneig d’Històrics. En la XXIX edició d’aquest torneig que inaugura la temporada futbolística, el Santfeliuenc es veurà les cares amb els veïns de l’AE Prat i els empordanesos del CF Peralada. Un format a tres del que sortirà el quart semifinalista.

Una competició que servirà a Andrés González per copsar l’estat físic dels seus futbolistes després d’haver superat les dues primeres setmanes de pretemporada i d’haver-se enfrontat l’Espanyol juvenil i l’Hospitalet de Segona B.


Prat i Perelada, dos rivals de Tercera Divsió

El sorteig va voler que els santfeliuencs s’enfrontin a dos equips que enguany competiran al grup V de Tercera Divisió Nacional. Els potablava van descendir de Segona B i han confiat en Pepe Delgado per mirar de tornar a la categoria perduda; els empordanesos van pujar de manera brillant de Primera Catalana i amb el tècnic asturià Nacho Castro volen ser una de les revelacions de la lliga que començarà el cap de setmana del 23 i 24 d’agost.


Montañesa i Sant Andreu ja són a les semifinals

Després de les dues primeres jornades, Montañesa i Sant Andreu s’han classificat per a la semifinal de divendres.


L’escenari: el Municipal del Guinardó

El Municipal del Guinardó, feu del Martinenc i allà on un gol d’Iván Peralta la temporada 2012-2013 va apropar el Santfeliuenc FC a Tercera, acull com a amfitrió els partits del Torneig. La directiva del Santfeliuenc espera una gran resposta de l’afició que com ja va demostrar diumenge a la Copa de Catalunya està bolcada amb l’equip.


Horaris:


18:30 AE Prat – Santfeliuenc FC

19:30 Perdedor - Peralada CF

20:30 Guanyador – Peralada CF