top of page

El Santfeliuenc continua sumant minuts de pretemporada a manca de dues setmanes per a l'estrena


Cap de setmana d'amistosos i el Santfe que se'n va anar a Vilanova a jugar el seu quart partit d'aquest estiu amanit amb Copa Catalunya i Trofeu d'Històrics. L'estadi dels Germans Obrers va acollir un amistós entre Vilanova i Santfeliuenc que va restar inèdit ja que ni vilanovins ni santfeliuencs es van mostrar encertats en els pocs remats a porta. Una rematada al travesser d'Iván Peralta va ser la millor ocasió dels d'Andrés González. Els del Garraf van donar la cara i van demostrar que poden ser un dels candidats a ocupar la part noble de Primera Catalana. El partit va coincidir amb les festes en honor de la Verge de les Neus que celebra la capital vilanovina.

El Santfeliuenc va jugar amb Santi, Nacho Ruiz, Faura, Dani Ortiz, Joserra, Tena, Aitor Unzué, Maldonado, Iván Peralta, Dani Sánchez i Èdgar. També van jugar: Carlos, Mata, Gerard Rovira, Sergio Martínez, Álex Bolaños, Moruno, Éric Pacheco, David Toro i Cano.

El proper dimecres a Les Grases (20 hores) contra el Sants

El Santfeliuenc jugarà aquest dimecres a les 20 hores contra la UE Sants a Les Grases a les 20 hores. L'històric equip barceloní ha ascendit a Primera Catalana i buscarà tornar a recuperar l'aura perduda les últimes temporades. El Santfeliuenc clourà la ronda d'amistosos el proper diumenge a les 19 hores contra el Rubí i també a Les Grases.

#actualitat #pretemporada #primerequipo #temporada201415 #prensa

bottom of page