top of page

Seguim la posada a punt


El Santfeliuenc va completar el sisè assaig de pretemporada en un partit contra el Sants que va acabar en taules (1-1). Als primers 45 minuts el Santfeliuenc va dominar més i una rematada de cap de Dani Ortiz i un llançament desviat d'Éric Pacheco podrien haver estrenat el marcador. Després de la represa el partit va entar en una atonia que va trencar Éric Pacheco (73') en culminar una assistència de Dani Maldonado en una accó molt aplaudida pels 150 espectadors que es van apropar a Les Grases. Els barcelonins va reaccionar i Urrutia en una bonica acció individual va empatar. Els visitants van donar una bona imatge contra un Santfeliuenc molt relaxat.

Cap de setmana amb ració doble

El Santfeliuenc continua amb la seva posada a punt amb la data del 24 d'agost tatuada a la pell. I aquest cap de setmana els d'Andrés González jugaran dos partits: el dissabte a les 19 hores al Molí d'Esplugues contra el Can Vidalet que milita a Segona Catalana i el diumenge a les 19 hores i a Les Grases tocarà contra un rival directe de Tercera com el Rubí.

#actualitat #pretemporada #primerequipo #temporada201415 #prensa

bottom of page