top of page

La Tercera que ve (i 4)


Nova entrada del nostre periple per la Tercera Divisió que és a poques hores d'iniciar-se. I si ho deixàvem amb el representants del Maresme, ara reprenem l'anàlisi aterrant a Barcelona que comptarà amb tres representants.

CF Montañesa, a seguir marcant el pas

Paper brillant el que està desenvolupant l'equip de Nou Barris des que va arribar a Tercera Divisió. La temporada passada només un polèmic partit contra el Formentera va descavalcar els groc-i-negres del somni de Segona B. Però el futbol s'alimenta de present i el nou projecte estarà encapçalat per Toni Escudero que relleva un Manolo González que provarà sort al Badalona. No gaires renovacions: Tato Burgada, Ferran Mèlich, Aleix Dalmau, Andrés Borges, Uri Escabrós o Toni Pérez, i moltes cares noves: Marc Esteban (Europa), Pedro García (Terrassa), Kike Amador (Vilassar Mar), Dowi (Cerdanyola Vallès), Marc Massip (Granollers) o Aleix Camps (Castelldefels). L'objectiu: seguir mantenint l'alegria a la Bombonera de Nou Barris però essent conscient que repetir l'èxit de la temporada passada és gairebé impossible.

La Montañesa molt renovada voldrà mantenir l'alegria de la "bombonera" de Nous Barris

Font: trofeighistorics.cat

CE Europa, a la tercera ha de ser la bona

Els de la Vila de Gràcia tornen a arrencar la lliga brandint el paper de favorits. Si la temporada passada els de Pedro Dólera van tornar a ensopegar en la promoció enguany qui més qui menys ni que sigui amb la boca petita confia que a la tercera sigui la bona i l'històric equip escapulat faci el salt a Segona B. Per intentar-ho tindrà una de les plantilles més equilibrades amb els renovats Rafa Leva, Alberto González, Álex Cano, Víctor Duran, Javi Lara, Guzmán, Valderas, Ramon Rovira, Javi Sánchez o Roberto Camacho; i els fitxatges destacats de Putxi (Manlleu), Ignacio Rosillo (AE Prat), Oriol Dot (Terrassa) o Nils Puchades i Álex Poves (Montañesa).

FC Martinenc, el retorn d'un clàssic

El futbol barceloní està d'enhorabona amb el retorn a Tercera del FC Martinenc, un club que suma 30 participacions en categoria nacional. I per al retorn la directiva grana ha confiat en l'entrenador de l'ascens, el veterà Manel Moya qui a la vegada ha dipositat la confiança en el moll de l'ós de l'equip ascensor: Carulla, Sergio Alburquerque, Diego Suárez, Dani Acosta, Alberto García, Casta, Óscar Céspedes, Pitu, Elhadji o Juanlu. Aterren al Guinardó Pacheco (Gavà), Xavi Roselló (Castelldefels), Aleix Vall (Horta), David Massegú (La Jonquera), Velillas (Badalona), Hamza (Lichterfelder) o Manuel Raíllo (Montilla). L'objectiu passa per mantenir la categoria sense renunciar a donar la sorpresa després de dues dèdades d'absència.

I de la capital del Principat a terres de Tarragona. Ascó i Pobla de Mafumet seran en absència de la Rapitenca els representants d'una província que s'ha anat quedant sense la tradicional representanció dels equips de les Terres de l'Ebre.

CF Ascó, torna a sortir amb bon cartell

Si la temporada passada el sisè lloc va deixar un regust amarg enguany els verds de la Ribera d'Ebre tornen a sortir amb el cartell d'aspirants. Miguel Rubio ha aconseguit formar un bloc interessant en què continuen Chiné, Edu Vives, Gabernet, Giribet, Gerard Roca, Genís o Virgili i en el que són nouvinguts Munta (Rapitenca), Iván Cristino (Figueres), Artur Godia i Paco del Moral (Atlético Monzón), Iván Taramilla i Enric Socias (Reus), Asier Eizaguirre (Reus) i Dani Arguilaga (Formentera).

CF Pobla Mafumet. joventut amb qualitat

Fa molt bona pinta el projecte del filial del Nàstic que estrena entrenador amb el "Cholito" Martín Posse. Si la temporada passada els jugadors granes van ensenyar coses interessants enguany tothom parla meravelles del bloc de què disposarà el tècnic argentí. Han renovat Alberto Varo, Javi Iglesias, Calavera, Joaqui, Víctor Bertomeu, Diakité, Vadillo, Bicho, Abel Rita, Kike Tortosa o Emaná. I hi arriben futbolistes amb nom com Denis Coch i Sergi Moreno (Ascó), Manel Lora (Vilafranca), Alfons Serra (Constància), Álvaro Fernández (Elx B) o Mia Guasch (Lleida Esportiu B).

I clouem la quarta entrega de la Tercera que ve amb el repàs dels tres equips vallesans: Terrassa FC, UE Rubí i Cerdanyola FC.

Terrassa FC, l'obligació de ser grans

El Terrassa segueix perseguit per les urgències. La temporada passada el Linares el va barrar el pas de Segonda B. Miki Carrillo ha deixat pas a David Pirri, un ex futbolista professional amb poc recorregut a les banquetes però amb la il·lusió de créixer. L'objectiu hauria de ser tornar a jugar la promoció i per això ha renovat Ortega, Pere Segarra, Sergio Montero, Javi González, Sergi Pérez, Juli, Batanero, Jaime Fuentes, Romo, Isaac Maldonado, Marc Vilajosana o Carles Montoro. I per al repte de l'ascens arriben a Egara Diego Fernández (Europa), Érik Ayala (Cerdanyola), Geri (Masnou), Joan Roldán (Vilassar Mar) o Mario Roque (Hospitalet). UE Rubí, a tornar a ser un dels animadors Els rubinencs van ser un dels grans i millors protagonistes de la temporada passada. Van fregar una promoció que va volar de manera cruel als darrers segons. Malgrat haver patit baixes molt sensibles com ara Ernest Forgas i Roger Matamala, la plantilla serà prou competitiva i confiant en el planter. Julià Garcia ha seduït Kiki, Aitor Torres, Castell, Fontanils, Adri Díaz, Héctor, Ferran Vila, Àlex Pla o Jonatan Collado perquè signin la continuïtat. Per la seva banda són nous Miguel Ramos i Boris Garrós (Prat), David López (Cerdanyola), Juanjo Carricondo (Mollet) o Carlos Esteban (Juventud 25 Septiembre).

Cerdanyola FC, a seguir creixent

El Cerdanyola va complir en el debut a Tercera i es va mantenir amb relativa comoditat. Enguany els verd-i-blancs volen fer un salt de qualitat i de la mà del seu tècnic exitós Toni Carrillo han renovat Coca, Eric Solivelles, Edu Soler, Turu, Ramón i Quim Solano; i hi arriben un munt de jugadors de generós cartell que han de donar bon fruits si es té paciència: Dani Romero (Palamós), Raúl Barriendos i Sergi Arranz (Horta), Sílver (Montañesa), Egaña (Sabadell B ), Cuadras (Europa) o Melo i Josu (Sant Andreu).

#actualitat #grupov #temporada201415 #terceradivisión #prensa

bottom of page