El Santfeliuenc inicia a Cerdanyola la segona temporada a Tercera Divisió

S'han acabat les proves. S'han acabat les conjectures. Cerdanyola i Santfeliuenc disputaran aquest diumenge a les 19 hores el primer partit de la temporada 2014-2015 al grup V de Tercera Divisió nacional. Una temporada que s'inicia avui dissabte amb 4 enfrontaments: Ascó-Manlleu; Gavà-Vilafranca; Prat-Masnou; Palamós-Sabadell B. Per a tota l'afició del Santfeliuenc FC és un moment històric.


CERDANYOLA VALLÈS FC ..... SANTFELIUENC FC

JORNADA 1

ÀRBITRE: BRUNO MONTORO FERREIRO (DELEGACIO DE BARCELONA)

ESTADI: MUNICIPAL LA BÒBILA

DIUMENGE 24 AGOST

19 HORES

PREVISIÓ TEMPS: SOL I NÚVOLS, TEMPERATURA DE 24 GRAUS


S'han acabat les proves. S'han acabat les conjectures. Cerdanyola i Santfeliuenc disputaran aquest diumenge a les 19 hores el primer partit de la temporada 2014-2015 al grup V de Tercera Divisió nacional. Una temporada que s'inicia avui dissabte amb 4 enfrontaments: Ascó-Manlleu; Gavà-Vilafranca; Prat-Masnou; Palamós-Sabadell B. Per a tota l'afició del Santfeliuenc FC és un moment històric. Que el nostre centenari club comenci la segona temporada a Tercera Divisió és un motiu important i que formará part del millor llibre de la nostra història. Cal aprofitar tan magnífica conjuntura per gaudir del dia a dia d'un club que creix i es professionalitza en molts àmbits. Ara cal que tota la ciutat respongui tan bé com ho va fer la passada temporada en l'estrena a categoria nacional. La resposta de Sant Feliu com a col·lectiu ha de ser un element que sumi.


Esvair dubtes

El partit de Cerdanyola servirà per mesurar l'estat de l'equip després d'una temporada amb clars i obscurs. Tanmateix una pretemporada serveix pel que serveix i el moment decisiu de debò comença a Cerdanyola a les 19 hores. El present i el futur es començaran a escriure a partir d'aquesta hora.

Andrés González no podrà comptar pel debut amb els lesionats Pere i Alberto que enfilen el tram final de la seva recuperació. Dani Maldonado és dubte per una ferida que es va fer al camp del Can Vidalet en el penúltim matx de pretemporada. No obstant això el quadre tècnic blanc-i-blau no dóna per tancada la plantilla.


Entrades a 5€ per als socis del Santfeliuenc

Els socis que viatgin a Cerdanyola a donar suport l'equip podran accedir a les instal·lacions de la Bòbila adquirint una entrada al preu de 5€. Caldrà ensenyar-hi el carnet. La general costarà 10€.


El Cerdanyola s'ha reforçat bé per fer un salt de qualitat

El Cerdanyola FC també viurà la seva segona temporada a Tercera Divisió. L'estrena va ser notable i l'equip vallesà va aconseguir la permanència si bé amb no tanta comoditat com el Santfeliuenc. I el Cerdanyola 2014-2015 serà diferent al del debut perquè ha incorporat 14 jugadors, alguns amb nom al futbol català com Melo (Sant Andreu), Cuadras (Europa), Josu (Sant Andreu), Raul Barriendos (Horta), el golejador Sergi Arranz (Horta) o Dani Romero (Palamós). L'equip que dirigeix Toni Carrillo ha completat una gran pretemporada i ha aconseguit passar a la quarta ronda de la Copa Catalunya. La il·lusió a la ciutat vallesana és arribar lluny i jugar contra un gran. En uns mesos l'equip estrenarà camp al barri de Fontetes i deixarà enrere el petit camp de la Bòbila. Per a diumenge Toni Carrillo no podrà comptar amb el lesionat Sergi Arranz.


Cerdanyola Futbol Club

Fundat l'any 2006 (fusió CD Cerdanyola, UE Fontetes i EF Cerdanyola)

President: Felipe López (tercera temporada) Indumentària: samarreta verd-i-blanca a franges horitzontals; pantaló verd.

Estadi de la Bòbila

Aforament: 1.200 espectadors Socis: 300 Temporades a Tercera: 2 Web: www.cfc.cat


Plantilla:

Porters: Coca i Avilés (Marcantil)

Defenses: Raúl Barriendos (Horta), Melo (Sant Andreu), Cuadras (Europa), Fran Fuentes (Vilassar Mar), Francis (Vista Alegre), Éric Solivellas i Dani Zaragoza (San Critóbal). Migcampistes: Egaña (Sabadell B), Turu, Esteban (Mercantil), Edu Soler, Dani Romero (Palamós CF) i Nico (Cerdanyola B). Davanters: Sergi Arranz (Horta), Ramón, Josu (Sant Andreu), Sílver (Montañesa), Quim Solano i Raid Essadi (Mercantil).


Què va passar a l'últim Cerdanyola - Santfe? Tercera Divisió, jornada 14 (17/11/2014): Cerdanyola 1 (Velillas, 39') - Santfeliuenc 1 (Éric Pacheco, 61').