top of page

Estrena amb empat valuós


Saber patir i saber resistir per emportar-se un punt molt valuós. El Santfeliuenc va inciar el camí per la Tercera Divisió (aventura II) amb un més que notable empat a 1 contra un rival que havia completat una excel·lent pretemporada.

CERDANYOLA FC 1 (RAÚL BARRIENDOS, 55') ...... SANTFELIUENC FC 1 (CANO, 69')

ÀRBITRE: BRUNO MONTORO FERREIRO (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL DE LA BÒBILA

ESPECTADORS: 300

TEMPS: TARDA ASSOLELLADA; TEMPERATURA DE 25 GRAUS

Saber patir i saber resistir per emportar-se un punt molt valuós. El Santfeliuenc va inciar el camí per la Tercera Divisió (aventura II) amb un més que notable empat a 1 contra un rival que havia completat una excel·lent pretemporada. Els vallesans es van avançar al 55' a través de Raúl Barriendos però una genalitat de Cano al 69' va girar la truita i va canviar el gest de les cares. El Santfeliuenc va anar de menys a més i es va retrobar amb un Sant Carlos angelical que va salvar quatre pilotes de gol.

_DSC5350.JPG

La mística del debut. El passat s'encongeix per començar a desfilar per un etern present que ens durà fins al 17 de maig. Tempus fugit. Nou mesos d'intensitat, patiment i tant de bo moltes alegries i Les Grases ple cada quinze dies. En tot cas l'inici era dura prova contra un bon rival i en un dels camps més complicats i incòmodes de la categoria per petit i amb els jugadors notant l'alè del públic.I el Cerdanyola va començar manant i va tenir la primera gran ocasió al minut 2 a través d'un córner que ens va deixar glaçats a tots menys a Carlos que va posar la primera mà salvadora. El Santfeliuenc va mirar d'aclimatar-se a un escenari de dimensions reduïdes. Éric Pacheco i Iván Peralta ho provaven però sense inquietar gaire la rereguarda vallesana. La millor acció va ser d'Álex Bolaños 24' en una falta llunyana a que va obligar Coca a treure els guants. Necessitem molt de la batuta règia del mestre Bolaños. Va ser, però, el pròleg que va donar pas als millors minuts dels locals. Al 25 una contra fulminant executada per l'ex jugador del Sant Andreu Josu va topar amb una aturada espectacular de Carlos en una exhibició de reflexos. I dos minuts més tard una acció de Quim Solano va tornar obligar Carlos a posar a prova el seu joc de cames. Van ser minuts de molta angoixa. El Santfeliuenc es va veure superat per la fortalesa física dels vallesans que es va emportar amb comoditat totes les pilotes aèries i dividides. El millor de tot plegat és que el Santfeliuenc va marxar als vestidors mantenint a zero la porteria i fins i tot Cano en el crepuscle del primer acte va mirar d'espantar Coca amb un xut fort.

Després de la represa les inèrcies es van mantenir i el Cerdanyola es va fer amb el domini. Andrés González va reforçar la defensa amb la sortida de Dani Ortiz i va passar a banda esquerra Gerard Rovira. Al 54' una assistència de Quim Solano a l'omnipresent Josu la va tornar a salvar Carlos amb una estirada felina. El gol local s'estava covant. I al 55 i després d'un llançament de córner Raúl Barriendos va connectar un cop de cap incontestable per inagurar el marcador. Calia tancar la ferida. El Santfeliuenc es veia obligat a treure la farmaciola per mirar de no tornar a casa de buit en l'estrena. I hem d'admetre que el gol va provocar la reacció en cadena que reclamàvem. Éric Pacheco es va llançar a tomba oberta per la banda esquerra i Carlos Cano començava a avisar... tant i tant que al 69' el davanter blanc-i-blau es va inventar la genialitat de la jornada. Va recollir una pilota escorada per connectar una mitja volea que foradava la xarxa local. El Santfeliuenc es redimia i de quina manera. El gol va esberlar el guió del Cerdanyola i el Santfeliuenc va començar a interpretar el paper que més li agrada: control i contres explosives aprofitant els recanvis de David Toro i Èdgar. Fins i tot Carlos Cano es va animar en una altra rematada acrobàtica que aquest cop no va fer diana. Amb el partit endinsant-se en el desenllaç Josu va veure la segona groga 80' enmig de la desaprovació de la cridanera parròquia local. Tot i jugar amb deu el Cerdanyola va buscar el segon gol penjant pilotes a l'àrea però el Santfeliuenc va tenir prou maduresa per no deixar pel camí el punt. Al final empat molt positiu en un escenari molt complicat i on el Santfeliuenc va ensenyar capacitat de reacció quan les circumstàncies eren més adverses.

El proper dissabte a les 20 hores viurem una de les grans jornades amb el derbi contra un Gavà que arriba a Sant Feliu en un moment molt dolç. Sant Feliu ha de respondre i omplir de gom a gom Les Grases.Us esperem!!!

Cerdanyola Vallès FC: Coca, Fran Fuentes, Melo, Francis, Raúl Barriendos, Cuadras, Ramón (Egaña, 70'), Turu, Quim Solano (Dani Romero, 89'), Josu i Sílver (Dani Zaragoza, 87').

Santfeliuenc FC: Carlos, Nacho Ruiz, Faura (Dani Ortiz, 46'), Joserra, Gerard Rovira, Tena, Dani Sánchez (Èdgar, 68') Álex Bolaños, Iván Peralta (David Toro, 68'), Cano i Éric Pacheco.

Gols:

1 - 0, Raúl Barriendos, 55'.

1 - 1, Cano, 69'.

Àrbitre: Montoro Ferreiro, Delegació de Barcelona, regular. Targetes grogues els vallesans Francis, Cuadras, Josu i Raúl Barriendos; i els santfeliuencs Faura, Éric Pacheco i David Toro.

Quadern de notes:

- 24 d'agost de 2014, seguim sumant dates per a la història del nostre Santfe. un empat valuós que s'ha de fer bo en els dos partits que ens esperen a Les Grases (Gavà i Manlleu).

- Capacitat de reacció. És el millor que va oferir el Santfeliuenc: ser capaç de capgirar un guió difícil.

- Retrobament de Carlos a la porteria i exhibició amb quatre aturades angelicals.

- Golàs de Cano. I que en siguin molts més.

- El Cerdanyola va demostrar que és un equip ben treballat que pot millorar la notable actuació de la temporada del debut a la categoria.

Accedeix a les imatges del partit fent clic aquí

#actualitat #grupov #primerequipo #temporada201415 #terceradivisión #cerdanyolafc #prensa

bottom of page