La Tercera que ve (i 6)

Font de l'Eportiu
Diumenge tenim una cita amb la història. Sant Feliu i el Santfeliuenc Futbol Club viuran la segona temporada a Tercera Divisió nacional. Una fita per a l'esport local. És l'inici d'una temporada que desitgem llarga, sentida i compartida amb tota la ciutat omplint cada quinze dies l'estadi de Les Grases. Estem convençuts que els nostres futbolistes s'hi deixaran la pell amb professionalitat, honestedat, il·lusió i esperit competitiu. El 15 de juny de 2013 vam complir un somni i ara volem continuar veient el nostre Santfe a Tercera per molts i molts anys Passi el que passi és temps per gaudir d'una temporada que ha de ser la renovació del compromís amb els millors anys de la nostra vida esportiva. Sigueu tots benvinguts que l'espectacle és a punt de començar. Tots estem preparats!!! El Santfe és de tots!!!