top of page

Ja tenim horari: dissabte 6 de setembre a les 20 hores Santfe-Manlleu a Les Grases


La Federació Catalana de Futbol ha confirmat que el Santfeliuenc - Manlleu es jugarà dissabte a les 20 hores, repetint així l'horari de dissabte passat en l'estrena a casa contra el Gavà. Els osonencs arribaran a Sant Feliu amb un punt després d'haver caigut al primer partit a Ascó (1-0) i empatar a la segona jornada contra el Cerdanyola (1-1). Arbitrarà el barceloní Óscar Carballo Vázquez.

Tot Sant Feliu a Les Grases

Per a un gran partit volem Les Grases a vessar. Per això el Santfeliuenc continua amb la seva campanya de socis i atendrà a tots els simpatitzants que vulguin fer el pas de donar-s'hi d'alta. Cal repetir i fins i tot superar el magnífic ambient de l'estrena.

Ràdio Sant Feliu tornarà a estar amb el Santfeliuenc

Tal com va confirmar Joaquín Rivas aquest dilluns a Àrea de joc l'emissora municipal viatjarà amb el Santfeliuenc arreu dels camps de Tercera Divisió en la segona temporada a categoria nacional. Les retransmissions començaran mitja hora abans de l'inici del partit i comptarà amb una prèvia de presentació i entrevistes. El calendari de retransmissions començarà el dimecres 10 de setembre al Municipal del Guinardó en el partit de la quarta jornada que enfrontarà Martinenc i Santfeliuenc.

Extra de Tercera Divisió al diari Sport

El diari Sport ha publicat avui dimarts un extra amb les dades dels vint equips de la Tercera Divisió 2014-2015. Una bona eina per completar tot el que ja sabíem de la categoria.

#actualitat #terceradivisión #temporada201415 #primerequipo #aecmanlleu

bottom of page