top of page

Revàlida a Les Grases. El Santfe repeteix a casa rebent el Manlleu


Revàlida a Les Grases. El Santfeliuenc FC repeteix a casa i ho fa rebent un dels grans clàssics del futbol català, l'Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu. Els blanc-i-blaus persegueixen tres punts que suposarien millorar els números de la temporada passada a la tercera jornada.

SANTFELIUENC FC ..... AEC MANLLEU

JORNADA 3

ÀRBITRE: ÓSCAR CARBELLO VÁZQUEZ (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

DISSABTE 6 DE SETEMBRE

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @Radio_SantFeliu, @rivassalvador, emissió streaming en directe per FutbolCatMedia, resum en semidirecte Jawoi.TV

TEMPS PREVIST: TARDA VESPRE AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 26 GRAUS

Revàlida a Les Grases. El Santfeliuenc FC repeteix a casa i ho fa rebent un dels grans clàssics del futbol català, l'Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu. Els blanc-i-blaus persegueixen tres punts que suposarien millorar els números de la temporada passada a la tercera jornada. El Manlleu viatja a Sant Feliu amb l'objectiu de sumar la primera victòria després d'un empat i una derrota. Tothom espera una gran entrada a Les Grases i continuar augmentant la xifra de socis.

Andrés González coneix prou bé el potencial del Manlleu, un equip que s'ha reforçat amb noms importants a Tercera. El passat dilluns a Ràdio Sant Feliu va avisar de la fortalesa d'un equip que compta amb un excel·lent porter: Barragán, i un davantar d'enorme qualitat: Manel Sala. Per tant, un rival a tenir molt en compte i que la temporada passada va sumar 4 dels 6 punts en joc. Per al partit d'aquest dissabte l'equip ha treballat amb normalitat amb el dubte del lastimat Carlos que es va fer un cop a l'escalfament previ al partit contra el Gavà. Els defenses Pere i Alberto enfilen el tram final de la seva recuperació i en breu seran a punt per tornar a les convocatòries. Dues peces imprescindibles per a una plantilla una mica curta d'efectius.

Continua la campanya d'abonaments

Els Santfeliuenc Futbol Club continua la campanya d'abonaments. Tots els que vulgueu renovar el carnet o donar-vos d'alta sereu atesos a les taquilles. Recordeu que el club vol una resposta majoritària dels aficionats i per això ha tornat a apostar per preus populars i amb diverses modalitats sociolaborals.

El Manlleu vol estabilitzar-se començant cicle

El vell equip d'Osona compleix la vuitena temporada consecutiva a Tercera després d'un periple a Primera Catalana que no va fer oblidar el gran passat a Segona B on va arribar a fregar l'ascens a Segona A en duels històrics contra el Castella o el Recreativo de Huelva. La temporada passada i amb la direcció tècnica de Dot els manlleuencs van romandre al llarg de tota la lliga a la part tèbia de la classificació després de dues temporades anteriors en què hi va jugar la promoció d'ascens a Segona B. Enguany la directiva quadribarrada ha confiat a Diego Morata la direcció d'un conjunt que és un mestís de jugadors renovats: Barragán, Archi, Seuma, Fortet o Manel Sala, i cares noves que volen explotar per fi a Tercera: Payan (Montañesa), Pol Planas (Cornellà), Pol Coll (Vic), Maik Molist (Palamós) o Martí Soler (Montañesa). Destaca el fixatge de l'ex davanter del Llagostera Jordi Aumatell. El Manlleu buscarà repetir el resultat de la temporada passada a Les Grases (0 a 1) i estrenar així el caseller de victòries.

Agrupació Cultural i Esportiva Manlleu Fundat l'any 1933 President: Joan Anglada Indumentària: samarreta groga i vermella amb franges horitzontals i pantaló vermell Estadi Municipal Aforament: 3.000 espectadors Socis: 300 Temporades a Tercera: 25 Web: www.aecmanlleu.com Plantilla: Porters: Barragán i Iván González Defenses: Archi, Ot, Pol Planas (Cornellà), Raúl García (Taradell), Edu Rabell (Viladecans), David Payán (Montañesa), Ballús (Tona) Migcampistes: Seuma, Muntada, Maik Molist (Palamós), Jandro (Granollers), Martí Soler (Montañesa) i Fran (Girona B) Davanters: Fortet, Manel Sala, Pol Coll (Vic), Óscar Uroz (Santboià) i Aumatell (Llagostera/Girona B) Què va passar a l'últim Santfe-Manlleu? Tercera Divisió, jornada 15 (5 desembre de 2013) Santfeliuenc FC 0 AEC Manlleu 1 (Moha, 60')

#actualitat #aecmanlleu #grupov #primerequipo #socios #temporada201415 #terceradivisión #previa

bottom of page