Últimas noticias

Revàlida a Les Grases. El Santfe repeteix a casa rebent el Manlleu

Revàlida a Les Grases. El Santfeliuenc FC repeteix a casa i ho fa rebent un dels grans clàssics del futbol català, l'Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu. Els blanc-i-blaus persegueixen tres punts que suposarien millorar els números de la temporada passada a la tercera jornada.


SANTFELIUENC FC ..... AEC MANLLEU

JORNADA 3

ÀRBITRE: ÓSCAR CARBELLO VÁZQUEZ (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

DISSABTE 6 DE SETEMBRE

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @Radio_SantFeliu, @rivassalvador, emissió streaming en directe per FutbolCatMedia, resum en semidirecte Jawoi.TV

TEMPS PREVIST: TARDA VESPRE AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 26 GRAUSRevàlida a Les Grases. El Santfeliuenc FC repeteix a casa i ho fa rebent un dels grans clàssics del futbol català, l'Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu. Els blanc-i-blaus persegueixen tres punts que suposarien millorar els números de la temporada passada a la tercera jornada. El Manlleu viatja a Sant Feliu amb l'objectiu de sumar la primera victòria després d'un empat i una derrota. Tothom espera una gran entrada a Les Grases i continuar augmentant la xifra de socis.

Andrés González coneix prou bé el potencial del Manlleu, un equip que s'ha reforçat amb noms importants a Tercera. El passat dilluns a Ràdio Sant Feliu va avisar de la fortalesa d'un equip que compta amb un excel·lent porter: Barragán, i un davantar d'enorme qualitat: Manel Sala. Per tant, un rival a tenir molt en compte i que la temporada passada va sumar 4 dels 6 punts en joc. Per al partit d'aquest dissabte l'equip ha treballat amb normalitat amb el dubte del lastimat Carlos que es va fer un cop a l'escalfament previ al partit contra el Gavà. Els defenses Pere i Alberto enfilen el tram final de la seva recuperació i en breu seran a punt per tornar a les convocatòries. Dues peces imprescindibles per a una plantilla una mica curta d'efectius.


Continua la campanya d'abonaments

Els Santfeliuenc Futbol Club continua la campanya d'abonaments. Tots els que vulgueu renovar el carnet o donar-vos d'alta sereu atesos a les taquilles. Recordeu que el club vol una resposta majoritària dels aficionats i per això h