top of page

El Santfeliuenc regala una inoblidable nit d'estiu


El somni d'una nit d'estiu. Treballs d'amor guanyats i les obres de Skakespeare. El Santfe-Manlleu va passar per tots els episodis dels drames shakesperians i va acabar amb deliri catàrtic. Hat-trick d'Ivan Peralta, cinc minuts per guardar-los a pany i forrellat a la memòria segellats amb tres gols que podrien haver estat un parell més i epíleg expiatori enmig del patiment.

SANTFELIUENC FC 4 (IVÁN PERALTA, 30'; CANO, 32', IVÁN PERALTA, 35' I IVÁN PERALTA, 92') ..... AEC MANLLEU 2 (AUMATELL, 16' I POL COLL, 57')

ÀRBITRE: ÓSCAR CARBALLO VÁZQUEZ (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 450 ESPECTADORS

TARDA NIT D'ESTIU ENDARRERIT, XAGOGOR INTENSA I TEMPERATURA DE 25 GRAUS

El somni d'una nit d'estiu. Treballs d'amor guanyats i les obres de Skakespeare. El Santfe-Manlleu va passar per tots els episodis dels drames shakesperians i va acabar amb deliri catàrtic. Hat-trick d'Ivan Peralta, cinc minuts per guardar-los a pany i forrellat a la memòria segellats amb tres gols que podrien haver estat un parell més i epíleg expiatori enmig del patiment. En resum: una magnífica nit d'estiu xafogós que permet al Santfe sumar tres punts més i ja en són set. Com per no venir a Les Grases i perdre's un espectacle de tal volada. Cal admetre un cop més que aquest equip nostre ens torna a emocionar i sorprendre. És el premi a un treball que es va inciar fa molts anys.

El Manlleu va sortir més actiu sorprenent un Santfeliuenc un xic apàtic que no s'acabava de fer amb les regles del joc que proposava l'equip de Diego Morata. Al minut 16 una rematada llunyana però potent de Fran va trobar una gran resposta de Santi però el rebuig va anar a les cames d'Aumatell i l'ex jugador del Llagostera molt murri no va perdonar. Un contratemps sever. Tanmateix el gol va servir el Santfeliuenc de beuratge revitalizador. Dani Maldonado va ensenyar el camí amb una rematada desviada. Va ser el pròleg a deu minuts trepidants, frenètics i esbojarrats.

Una descàrrega elèctrica amb tres gols en cinc minuts

Al minut 30 Éric Pacheco va pispar una pilota a un defensa del Manlleu i s'hi va endinsar pel costat esquerre de l'àrea com un patinador sobre el gel i la seva centrada la va enviar a la xarxa Iván Peralta. El gol va fer saltar la banca. Els blanc-i-blaus van transformar-se en una piconadora despietada disposada a desagnar la rereguarda osonenca. Al 32' una acció que va néixer a les botes d'Éric Pacheco va passar per les de Peralta i va acabar amb rematada en boca de gol de Cano per capgirar el marcador i fer explotar Les Grases. I al 35 i en ple desfermament una acció d'equilibrista d'Iván Peralta a la balconada de l'àrea va acabar amb rematada acrobàtica i el tercer a la xarxa. Però és que el Santfeliuenc va buscar rematar un rival que demanava el descans com aigua beneïda. Una rematada potent d'Álex Bolaños i un cop de cap de Nacho Ruiz al travesser van estar a punt de provocar una hemorràgia a la porteria de Barragán, un dels millors porters de Tercera Divisió. Les Grases vivia enfilat a un núvol.

Després de la represa el Manlleu va sortir amb un altre aire i el Santfeliuenc va pagar un xic l'enorme esforç del primer temps sumat amb un vespre intensament xagogós. Al minut 57 Pol Coll a la sortida d'un córner i de cap va donar vida el seu equip. El Santfeliuenc es va tancar un xic massa i la qualitat ofensiva dels visitants es va posar de manifest en més d'una acció. Al 71' Manel Sala va acaronar l'empat en una rematada dins l'àrea petita que va fer treure Santi el millor del seu repertori amb una manopla salvadora. I pocs minuts més tard l'ombra del penal va planar sobre l'àrea santfeliuenca. Al darrer tram el Santfeliuenc es va treure de sobre l'intens domini quadribarrat i a la contra va fer patir Barragán. Una rematada de Peralta al 88' molt a prop de la línia de gol va estar a punt de tancar el partit. Però l'hora reservada a Peralta va arribar al 92' quan en una contra va posar en evidència la rereguarda manlleuenca i amb una rematada subtil i elegant va deixar amb un pam de nas Barragán. Era la sentència i el desenllaç somiat que va ser entrar en catarsi l'afició de Les Grases. Al final, tres punts més i ja en són set i això que no s'atura i el proper dimecres a les 20 hores ens espera el Martinenc al Guinardó. I el cap de setmana repetim a Les Grases amb un Santfe-Vilassar.

Santfeliuenc FC: Santi, Nacho Ruiz, Faura, Joserra, Gerard Rovira, Tena (Dani Ortiz, 78'), Maldonado (Èdgar, 67'), Álex Bolaños, Iván Peralta, Cano (David Toro, 75') i Éric Pacheco.

AEC Manlleu: Barragán, Edu (Ot, 64'), Archi, Ballús, David Payán, Jandro (Maik Molist, 11'), Martí Soler, Seuma, Manel Sala, Aumatell i Fran (Pol Coll, 55')

Gols:

0 - 1, Aumatell, 16'

1 - 1, Iván Peralta, 30'

2 - 1, Cano, 32'

3 - 1, Iván Peralta, 35'

3 - 2, Pol Coll, 57'

4 - 2, Iván Peralta, 92'

Àrbitre: Carballo Vázquez, la seva actuació va ser correcta. Va amonestar els santfeliuencs Maldonado i Joserra; i els manlleuencs Barragán, Ballús, Martí Soler i Manel Sala.

Incidències: Santi Pérez va recollir de mans de Joan Sabaté la primera edició del Trofeu Maradona de les Rambles que lliura la penya Sentiment Immortal al jugador més regular de la temporada passada.

Quadern de notes:

- Pim, pam, pum i hat-trick d'Iván Peralta. Tres gols per un davanter que aquesta temporada mereix consagrars-se com un dels killers de les àrees de Tercera.

- El Santfe va signar els millors deu minuts de la història com a equip de Tercera.

- L'afició va tornar a ser el jugador número 12. I la propera setmana més amb el Vilassar de Mar previ pas pel Guinardó.

- El Manlleu ens va agradar però ha se millorar en tasques defensives. - La nota discordant va ser la lesió del visitant Jandro a qui desitgem una ràpida recuperació.

micro.png

Roda de premsa

Entrenador del AEC Manlleu

Entrenador del Santfeliuenc FC

camera2.gif

Millors moments del partit gràcies a Jawoi.TV

Resum del Santfeliuenc FC 4 - 2 AEC Manlleu

#actualitat #aecmanlleu #grupov #maradonadelasramblas #primerequipo #temporada201415 #terceradivisión #prensa

bottom of page