El Santfeliuenc a seguir il·lusionant

Tarda gran a Les Grases. El millor Santfeliuenc torna a jugar a casa en un partit que de guanyar-lo el permetria enfilar-se, ni que sigui la nit de dissabte, al primer lloc de la classificació.


SANTFELIUENC FC ..... UE VILASSAR DE MAR

ÀRBITRE: JOSEP SUBIRATS MATAMOROS (DELEGACIÓ DE TARRAGONA)

JORNADA: 5

DISSABTE 13 DE SETEMBRE

18 HORES

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @Radio_SantFeliu, @rivassalvador, @uevilassardemar

TEMPS PREVIST: TARDA AMB SOL I NÚVOLS, TEMPERATURA DE 26 GRAUSTarda gran a Les Grases. El millor Santfeliuenc torna a jugar a casa en un partit que de guanyar-lo el permetria enfilar-se, ni que sigui la nit de dissabte, al primer lloc de la classificació. Una circumstància, doncs, única en la història de l'esport de la ciutat que ha de ser un motiu més perquè Les Grases s'ompli a vessar. El rival, el Vilassar de Mar, arriba a Sant Feliu amb tres punts si bé ha jugat un partit menys atès que va ajornar la jornada intersetmanal contra el Cerdanyola per disputar-la el dia 21.

Un moment únic en la vida més que centenària del Santfeliuenc. Si els blanc-i-blaus sumen un punt acabaran la jornada de dissabte en primera posició. Tanmateix els futbolistes d'Andrés González no es conformaran amb sumar sinó que aniran a assaltar la banca i aprofitar el moment dolç que travessen i que fa feliç a tanta gent. Pere i Alberto ja s'entrenen amb normalitat i d'aquí a ben poc es convertiran en dos reforços de luxe d'un equip que està recollint els elogis de tot el futbol català. Un Santfe que dóna espectacle, diverteix amb un futbol desacomplexat i a còpia de treball silenciós i obstinat es guanya el respecte del futbol català.


Continua la campanya de socis i preu de les entrades

Tots els seguidors que vulguin apuntar-se a la febre blanc-i-blava ho podran fer a les taquilles. Recordeu que els socis tenen accés gratuït als 19 partits que jugui l'equip a Les Grases. El seguidors no socis residents a Sant Feliu pagaran 5€ i la resta de públic pagarà 10€.


La UE Vilassar buscarà sorprendre

L'equip blanc-i-vermell del Maresme ha començat segons el guió previst. Tres punts a manca del partit pendent contra el Cerdanyola posen els futbolistes que dirigeix Toni Ramero en una línia positiva i amb marge clar de millora. Cal tenir en compte que la temporada passada Romero va aconseguir una treballada permanència després que el perill del descens ballés amb massa alegria i durant massa temps pel Xevi Ramon. El Vilassar 2014-2015 no vol patir tant i per això ha dibuixat una plantilla molt renovada. Continuen noms interessants com Imanol, Peque, Jose, Edu, Riki, Galeano o Mendoza i són nous entre altres Óscar (Montcada), Manu Moreno (Manlleu), el repescat Guillem Creus (Cerdanyola), Aitor (Masnou), David Gascón (Montcada), Sergio Urbano (Santboià), Anselmo (La Jonquera) o el veterà Jordi Vinuesa (Martinenc). En definitiva, un conjunt amb bons materials per assolir amb més tranquil·litat l'objectiu de la permanència. Fa dues setmanes un dels seus fitxatges de més recorregut, el davanter Cebri Queralt (ex Europa), va decidir penjar les botes.


Unió Esportiva Vilassar de Mar

Fundat l'any 1923

President: Xavi Ramon

Indumentària: samarreta blanc-i-vermella i pantaló blau

Estadi Municipal Xavi Ramon

Aforament: 2.500 espectadors

Socis: 450

Temporades a Tercera: 11

Web: www.uevilassardemar.cat


Plantilla: Porters: Imanol, Marc Chueca (Vilassar Dalt) Defenses: Peque, Jose, Edu, Óscar (Montcada), Pau (Damm), Manu Moreno (Manlleu) i Poño (Gramenet) Migcampistes: Guillem, Riki, Galeano, Mendoza, Guillem Creus (Cerdanyola), Joshua (Vilanova), Aitor (Masnou). Jan Lladó (Sabadell B) i Éric Pujol (Damm) Davanters: David Cascón (Montcada), Urbano (Santboià), Vinuesa (Martinenc) i Finidi (Vilassar Dalt). Què va passar a l'últim Santfe-Vilassar? Tercera Divisió, jornada 20 (11 de gener de 2014) Santfeliuenc FC 1 (Joserra, 55') - UE Vilassar de Mar 2 (Bangu, 12 i Bangu, 92')